niewielki trÄ…dzik

To co kobietki lubią najbardziej?czyli plotki i ploteczki na tematy ściśle tajne przed facetami.

Postprzez syllwia » 8 wrz 2011, o 14:39

hej laski! Mam problem z trądzikiem, jednak nie jest on na tyle duży, żeby fatygować się do dermatologa. Czy znacie jakieś kosmetyki nie za drogie, a skuteczne? Czy poleciłybyście np. under twenty przeciwtrądzikowe, bo widziałam, że ma naprawdę przyzwoitą cenę.
syllwia
Gosc

Reklama

Re: niewielki trÄ…dzik

Postprzez osiol182b » 12 wrz 2011, o 17:32

jeżeli to niewielki trądzik to tak, taki kremik powinien pomóc..

jeżeli większy to zmniejsz ilość węglowodanów w diecie.. i to wszystko

ahaa.. nie jestem laska.. ;) sorki.. ;)
moje laski
osiol182b
Gosc

Postprzez sinos » 19 wrz 2011, o 18:47

Tak typowo na trądzik, to wiem, że tabletki Derminax są dobre, moja kumpela brała i pozbyła się całego syfu... Co do kremików, to nie wiem za bardzo, ja jestem zwolennikiem pozbywaniem się problemów zdrowotnych od środka, oczyszczania organizmu, a nie od zewnątrz...
sinos
Rekrut

Postprzez leaf_woman » 28 wrz 2011, o 16:32

a racja, zadbaj o swoją dietę spróbuj wspomagać leczenie trądziku odpowiednią dietą.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
leaf_woman
vc Prezes

Postprzez MalaMi88 » 2 lis 2011, o 15:24

A jak długo Twoja koleżanka brała Derminax? To jest lek stricte na trądzik? Czy na problemy z cerą ogólnie? A co do opinii o diecie to całkowicie się zgadzam, że to, co jemy ma ogromne znaczenie dla wyglądu skóry, tak samo jak ruch na przykład, bo dobrze czasami też się porządnie zmęczyć i wypocić :).
MalaMi88
Gosc

Postprzez sinos » 14 lis 2011, o 20:06

Ona kilka miesięcy brała ten Derminax, trzy albo cztery, nie pamiętam teraz dokładnie, brała to na problemy z trądzikiem, ale wiadomo, że stan cery jej się ogólnie polepszył, jak trądzik ustąpił, nie wiem, jak mam Ci odpowiedzieć na to pytanie ;)
sinos
Rekrut

Postprzez MalaMi88 » 17 lis 2011, o 20:40

sinos napisał(a):Ona kilka miesięcy brała ten Derminax, trzy albo cztery, nie pamiętam teraz dokładnie, brała to na problemy z trądzikiem, ale wiadomo, że stan cery jej się ogólnie polepszył, jak trądzik ustąpił, nie wiem, jak mam Ci odpowiedzieć na to pytanie ;)

Dzięki, dzięki. Chciałam tylko wiedzieć czy na pewno działa, ale skoro piszesz, że jej pomogło, to może też się skuszę ;)
MalaMi88
Gosc

Postprzez leaf_woman » 21 lis 2011, o 22:22

No to uważaj bo jednak samoleczenie trądziku nie wychodzi na dobre. Lepiej skonsultować to z lekarzem.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
leaf_woman
vc Prezes

Postprzez kaaphilus » 22 lis 2011, o 15:39

ale ten cały derminax, z tego co czytałem na innym forum, ma naturalny skład, więc na pewno nie zaszkodzi, a pomóc może :)
kaaphilus
Gosc

Postprzez MalaMi88 » 14 gru 2011, o 18:15

Samoleczenie faktycznie może się źle skończyć, ale w sumie sporo dobrego czytałam o Derminaxie, więc nie sądzę, że można sobie nim krzywdę zrobić :)
MalaMi88
Gosc

Reklama

Następna strona

Powrót do Świat Kobiet

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]