odchudzanie .. . ;f

To co kobietki lubią najbardziej?czyli plotki i ploteczki na tematy ściśle tajne przed facetami.

Postprzez Szpila » 12 wrz 2010, o 14:22

Zdrowe odchudzanie, to bardziej nowy styl życia niż głodówka. Najlepiej racjonalna dietę połączyć z ćwiczeniami. 5 posiłków dziennie i liczenie kalorii (1500 dziennie, kiedy się regularnie ćwiczy).
Szpila
Rekrut

Reklama

Re: odchudzanie .. . ;f

Postprzez olqa_14 » 16 wrz 2010, o 22:16

10 kg w 2 miesiące - bez efektów jojo i powrotu kilogramów polecam szczególnie dziewczynom większej budowy ciała lub ze złą przemianą materii. Jest to dieta dukana - zdrowa sprawdzona i naprawde skuteczna :)
Jak ci się nudzi i możesz pomóc to kliknij na linki, a będę wdzięczna:

http://sejfik.com/pages/ptp.php?refid=olqa14
http://zlotoweczka.com/pages/ptp.php?refid=olqa14
olqa_14
Gosc

Postprzez jmichalska24 » 29 wrz 2010, o 14:54

dziewczyny, odchudzajmy się, ale pamiętajmy, żeby nie zagładzac się, bo to i tak nie przyniesie nam żadnych efektów. ja mam za sobą ciężką walkę ze zbędnymi kilogramami. więc wiem, co mówię. przez jakiś czas niemalże głodziłam się, faktycznie zrzuciłam szybko parę kilogramów w krótkim czasie, ale czułam się i wyglądałam okropnie. straciłam ochotę do życia, przyjaciele się ode mnie odsunęli, a ja sama zaczęłam wyglądac totalnie nieseksownie. Po jakimś czasie nie wytrzymałam i zaczęłam wrzucac w siebie jedzenie. Efekt był taki, że przytyłam więcej niż schudłam.Teraz zmieniłam swoje podejście do tej sprawy. Zmieniłam całe swoje życie. Zaczęłam inaczej jeśc i zapisałam się też wreszcie na cwiczenia. Chodzę do wrocławskiej szkoły jogi, teraz mam nawet zniżkę dziki fastdeal.pl. Zapisałam się również na siłownię. Wymieniam jogę z silownią. Rano czasami biegam. Staram się też więcej poruszac. Mam psa, więc robię sobie długie spacery. Porzuciłam, krótko mówiąc, siedzący tryb życia. To polecam wszystkim. Choc jest ciężko, nie będę ukrywac.
jmichalska24
Gosc

Postprzez festa » 20 paź 2010, o 20:11

Podziwiam i gratuluję trzymania się harmonogramu.Mnie nigdy się nie udało długo wytrzymać w diecie ani w ćwiczeniach.
Pinuję się z jedzeniem.jem wszystko i staram się w malych ilościach.A jak widzę ,że nie mieszczę się w ubranie zaczynam ,,obcinać"słodycze,cukier,biale pieczywo...i jakoś się kręci. :grin:
festa
Gosc

Postprzez magdalenka8 » 19 lis 2010, o 23:39

Wiecie co najgorsze to ze dieta równa sie przepisy.Ale takie które wymagaja od nas czasami wiekszego poświęcenia niz kiedy na tej diecie nie jesteśmy...
magdalenka8
Gosc

Postprzez pinki » 14 lut 2011, o 13:17

odchudzanie to wyzwanie głównie dla organizmu, ja jak zaczęłam chorować bardzo szybko schudłam -zapalenie jelita biorę asamax, dlatego teraz odradzam wszystkim odchudzanie , bądźcie zdrowe! i grube!
pinki
vc Prezes

Postprzez sinos » 12 wrz 2011, o 18:01

Tak sobie przypadkiem wszedłem do działu kobiecego i widzę, że macie dziewczyny głowy na karku pisząc o racjonalnym odchudzaniu, unikaniu głodówek...

pinki - strasznie podoba mi się Twój tekst nawołujący kobietki do bycia grubymi i zdrowymi, ale to się chyba jednak wyklucza, bo przecież problemy z nadwagą to też problemy z ciśnieniem, z krwioobiegiem...

Moja siora się odchudza od kiedy pamiętam i na początku szalała strasznie, chudła szybko i równie szybko nadrabiała, teraz w końcu zaczęła mysleć logicznie i normalnie je (normalnie = zdrowo, tak, żeby się nie głodzić, to, na co ma ochotę...), ćwiczy sobie dość dużo, ale lubi to, więc nie musi się zmuszać i bierze suplementy - Acai Berry 900 bodajże, to są dodatkowe witaminy, + błonnik + składniki na przemianę materii, i naprawdę zdrowo wygląda, nie za chudo, nie za grubo, ma dużo energii... Więc dziewczęta - myślcie, jak się odchudzacie, bądźcie zdrowe i nie za chude, bo faceci lubią kobiece kształty...;)
sinos
Rekrut

Reklama

Poprzednia strona

Powrót do Świat Kobiet

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot]