piękne usta

To co kobietki lubią najbardziej?czyli plotki i ploteczki na tematy ściśle tajne przed facetami.

Postprzez kika75 » 6 paź 2011, o 02:48

nowa młodośc okolicy ust taki kosmetyk w swojej sprzedaży ma mary cohr wygładza
zmarszczki i nawilża okolice ust przez co usta są nawilżone a co za tym idzie pięknie wyglądają i zastanawiam się co wy robicieżeby wasze usta były piękne jakie wy macie sposoby ????
kika75
Rekrut

Reklama

Re: piękne usta

Postprzez MalaMi88 » 27 paź 2011, o 17:18

Ja od dawna do ust używam balsamu do ust kupionego kiedyś w aptece Tisane . Fajny miodowy posmak i zapach :)
MalaMi88
Gosc

Postprzez stopklatka » 30 paź 2011, o 16:52

Jestem uzależniona od pomadki ochronnej. Zawsze noszę przy sobie, żeby użyć w razie potrzeby, więc nigdy nie są suche i popękane. Na usta jest też dobry miód. Czasem nakładam jako odżywkę.
stopklatka
Gosc

Postprzez leaf_woman » 21 lis 2011, o 22:36

A robicie sobie czasem miodowe peeling na usta? Nie? To zdecydowanie polecam np. przy weekendowym spa. Zresztą przy popękanych ustach dobrze posmarować je po prostu miodem. A ja sobie zafundowałam pomarańczową wazelinę z lip care. Dość tłusta ale to wazelina, no i w końcu na zimę.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
leaf_woman
vc Prezes

Postprzez waszka » 31 gru 2011, o 14:39

Mnie wazelina nie odpowiada, najczęściej stosuję pomadki ochronne i w tym temacie jest totalna różnorodność od carmexa po bebe. Miodzik na usta oczywiście najlepiej na noc. A miałaś kiedyś balsam do ust z winter care? A i tisane balsam jeszcze mam.
waszka
Gosc

Reklama

Powrót do Świat Kobiet

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]