plotki

Interesuje Cię zachowanie człowieka, jego mowa ciała sposób bycia i czym to jest spowodowane? To dział dla Ciebie. Znajduje się tu również parapsychologia i grafologia oraz inne dziedziny związane z zachowaniem człowieka.

Postprzez Monika » 15 lis 2008, o 03:32

jak reagujecie na plotki na swój temat?czy myślicie o zemście..zemsta jest słodka i nie tuczy hehe :D czy raczej wpuszczacie jednym uchem a drugim wypuszczacie?jaka plotka najbardziej was uraziła?czy przez plotkę można stracić bliską osobę?
Reklama: firmy z branży: hobby i rozrywka dolnośląskie oraz hobby i rozrywka pomorskie w katalogach.
Monika
Pani Moderator ;)

Reklama

Re: plotki

Postprzez stalker » 15 lis 2008, o 04:39

Podobno jak o tobie plotkuja to dobrze bo sie toba interesuja,czy mozna stracic kumpla,pewnie tak,ale wszystko mozna wyjasnic i naprawic.Osobiscie plotki traktuje smiechem,bo jaki jestem,na prawde wiedza tylko najblizsi.
Jeden czlowiek-jedna legenda
stalker
Weteran

Postprzez sadako » 15 lis 2008, o 16:56

plotka moze zranic, to napewno ale to tylko plotka. A ludzie bedą plotkować zawsze, ja tam to olewam, jak cos usłysze na swój temat. Plotkują? to ich zmarnowany czas nie mój
sadako
Admiral

Postprzez LadyMakbet » 9 sty 2009, o 00:10

ja nie wierzę w plotki na temat innych, raczej wolę sama się przekonać jaki ktoś jest.
plotki na mój temat szczerze mówiąc mało mnie obchodzą, ale boli to, że często bliskie nam osoby w nie wierzą... to może zranić. sama plotka mnie nie boli, jednym uchem wpuszczę, drugim wypuszczę, bo nie lubię się denerwować przez głupoty
http://www.goneta.net/sklep/product_info.php?manufacturers_id=34&products_id=73 zapraszam! :) to moje opowiadanie, może miałbyś ochotę przeczytać :))
LadyMakbet
Kapitan

Postprzez nika » 15 sie 2009, o 00:39

Zalezy czy ta plotka jest błahostka,która nie niesie za soba wiele niekorzyści dla mnie i mojego towarzystwa,to wtedy jednym uchem wpuszczam,a drugim wypuszczam. Jeśli jednak ma to jakis konsekwyntny wplyw na stosunki z kims na przykład to nie ma bata,nie można tego tak zostawić. ;))
nika
Gosc

Postprzez Pieceofeternity » 15 sie 2009, o 01:41

teraz mam gdzieś. Znam swoją wartość i opinie ludzi, na których opinii mi zależy. I plotki tego nie zmienią.
"Bo indywidualność polega na tym by samemu w sobie być subkulturą" RaGreen

Żyjemy na spokojnej wyspie ignorancji pośród czarnych mórz nieskończoności i wcale nie jest powiedziane, że w swej podróży zawędrujemy daleko. - H. P. Lovecraft
Pieceofeternity
Rekrut

Postprzez hipodameja » 19 sie 2009, o 18:04

Raczej nie myślę o zemście, bo to może jedynie pogorszyć sytuację. Po prostu to ignoruję. Jasne, że przez plotkę można stracić bliską osobę. Jeśli wypuści ją właśnie ona, bądź uwierzy w jakieś bzdury...
'Dlaczego mi brakuje nieba, chociaż nie ma żadnej chmury...?
Dlaczego płaczę ze chce wyżej, gdy jestem już na szczycie góry...?'
hipodameja
Gosc

Postprzez Theak » 7 wrz 2009, o 03:18

Nigdy nie przejmowałem się plotkami, ponieważ niema czym. Jak ktoś jest na tyle głupi żeby obgadywać to niech to robi i się wymyśla co chce. Przecież takim zachowaniem nam nic nie zrobi ;)
Czary, Zaklęcia i Magia - serwis internetowy o magii TajemniceMagii.pl
Theak
Gosc

Reklama

Powrót do Psychologia

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]