Podejście do siłowni

Kiedy dopadnie Cię ból głowy a Goździkowa nie pomoże to dział dla Ciebie. Na pewno znajdziesz złoty środek dla siebie?nie tylko na ból głowy.

Postprzez Kamonia » 14 gru 2011, o 15:40

Od pewnego czasu mam pewną zagwozdkę:P Otóż chodzi o mojego niedawno poznanego chłopaka. Lubię kiedy facet ma swoją pasję, a jeśli w dodatku zwraca uwagę na zdrowy tryb życia to już w ogóle ma u mnie dużego plusa... Mojego M poznałam dwa miesiące temu, najpierw spotykaliśmy się na płaszczyźnie czysto koleżeńskiej ale po miesiącu zaczęło bardzo iskrzyć i tak już od miesiąca jesteśmy szczęśliwą parką :]

Jednak mój M jest wielkim miłośnikiem siłowni (ciacho z niego niezłe:P) jednak ostatnio jak byłam u niego w domu, bo robiliśmy sobie romantyczny wieczór zauważyłam, że bierze dużo różnego rodzaju odżywek, wszystko by było w porządku bo sprawdziłam sobie, opinie na forach np. metadrolu czy kreatyny ale zastanawiam się czy jest to w pełni bezpieczne no i oczywiście czy jako kobieta powinnam się tym interesować ? w końcu wiecie jacy są faceci czasem...
Kamonia
Gosc

Reklama

Re: Podejście do siłowni

Postprzez Crogon » 20 gru 2011, o 18:16

Wyluzuj siÄ™, dziewczyno :]
Żeby mieć efekty na siłowni trzeba się naprawdę mocno poświęcić, ciągła i permanentna dieta, masakrycznie wycieńczające treningi no i stos odżywek, żeby przy taki wysiłku organizm miał wszystko czego potrzebuje, cóż niestety Twój M jest ciachem bo zapewne tak podchodzi do tego sportu. Co do odżywek ,które wymieniłaś, to metadrolu zacząłem używać od miesiąca a kreatynę od niepamiętnych czasów stosuje, więc wrzuć na luz, jak widać chłopak doskonale wie co robi :]
Crogon
Gosc

Postprzez Kamonia » 21 gru 2011, o 18:15

No tak ale czy tego rodzaju specyfiki jak metadrol nie przynoszą żadnych efektów ubocznych ?
Kamonia
Gosc

Postprzez Crogon » 29 gru 2011, o 17:27

Wiesz efektami ubocznymi takiego środka jak np. metadrol lub mega mass jest zwiększona masa mięśniowa, co do reszty to wszystko zależy czy człowiek mądrze z nich korzysta.
Crogon
Gosc

Reklama

Powrót do Zdrowie

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]