Podróże

Kolekcjonujesz znaczki? A może hodujesz patyczaki? Napisz o swoim hobby, znajdź inne osoby podzielające twoje zainteresowania.

Postprzez goska » 16 maja 2010, o 20:19

Właśnie miałam pisać, że w pogodne, letnie, upalne dni na takim promie może być ciut niebezpiecznie więc chyba krem z wysokim filtrem i panthenol spray w razie czegoś to podstawa :D
goska
vc Prezes

Reklama

Re: Podróże

Postprzez Mart » 17 maja 2010, o 19:27

fakt, opalanie na morzu ( na wodzie ) daje największe efekty :) także prom a Polonia z Unity Line jest uwierzcie obszerna :D ) sprzyja miłośnikom opalenizny ! :)
Tyle że jak ktoś wybiera się juz na wyprawe i ziedzanie to dzien zapewne woli spedzic na zwiedzaniu a noce na promie doplywajac do miejsca docelowego.

a ów spray to po opalaniu czy to juz na leczenie oparzeń nalezy stosować?
Mart
Rekrut

Postprzez dorota_czarna » 17 maja 2010, o 21:18

pokaz barmański na promie był świetny, tu taka mała zachęta ;)
Obrazek
Obrazek
a co do kajut, to nasza wyglądała tak:
Obrazek
oczywiście było tam też miejsce na ciuchy i łazienka z umywalką, toaletą i prysznicem, wszystko czyste i schludne

a tu jeszcze sam prom, chociaż zdjęcia na stronie są lepszej jakości to i tak Wam pokażę :P
Obrazek
dorota_czarna
Prezes

Postprzez goska » 17 maja 2010, o 22:00

ale super te kajuty. łóżka wygodne? nie śłychać chrapiącego sąsiada?
zupełnie sobie inaczej je wyobrażałam a sam prom... wygląda na przeogromny!

a ów spray to po opalaniu czy to juz na leczenie oparzeń nalezy stosować?

to jest pianka na oparzenia ale nie tylko na oparzenia. nie stosuje się go jako coś po opalaniu a na efekt zbyt długiego opalania.
on zresztą byłam w szoku... ma dość szerokie zastosowanie więc w walizce na wakacje niezbędny :D
goska
vc Prezes

Postprzez dorota_czarna » 18 maja 2010, o 18:15

łóżko wygodne, chociaż niewiele czasu w nim spędziłam ;) impreza była tak udana, ze szkoda było czasu na sen ;)
dorota_czarna
Prezes

Postprzez goska » 18 maja 2010, o 22:27

haha no to fajny weekend :)
goska
vc Prezes

Postprzez dorota_czarna » 18 maja 2010, o 22:32

no fajny, chociaż liczyłam na opalanie na pokładzie, na pełnym morzu słońce szybciej łapie, ale niestety pogoda nie dopisała
dorota_czarna
Prezes

Postprzez goska » 18 maja 2010, o 22:39

Ten prom wyglÄ…da ogromnie i czy jest tam jakiÅ› basen? solarium czy coÅ› takiego jak pogody nie ma? jakieÅ› specjalne atrakcje?

a co do opalania na promie... to może być super przygoda ale chyba zdecydowanie bardziej niebezpieczna bo tam to słońce zapewne bardziej opala z racji wysokiej wilgotności powietrza. tak mi się wydaje. Teraz słyszałam że panthenol spray stosują niektóre osoby jako balsam po opalaniu :D
goska
vc Prezes

Postprzez dorota_czarna » 18 maja 2010, o 22:47

jest sklep, bary, dyskoteka, restauracje, latem plac zabaw dla dzieci, wystarczająco dużo atrakcji, żeby sobie podróż urozmaicić :)

a co do panthenolu to myślałam, ze on jest na poparzenia słoneczne, a nie jako balsam po opalaniu, czy to nie zaszkodzi jak się będzie ciągle używało?
dorota_czarna
Prezes

Postprzez goska » 19 maja 2010, o 02:40

On napewno nie zaszkodzi ale oczywiście.. wszystko z umiarem. Pantheno spray stosuje się głównie na oparzenia ale ponoć rewelacyjnie działa na inne podrażnienia naskórka (np. po depilacji)

a czy na takim promie sÄ… jakieÅ› imprezy zorganizowane? czy raczej samowolka?
goska
vc Prezes

Reklama

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hobby

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]