Podróże

Kolekcjonujesz znaczki? A może hodujesz patyczaki? Napisz o swoim hobby, znajdź inne osoby podzielające twoje zainteresowania.

Postprzez Mart » 27 lis 2011, o 18:21

Jakos jak sobie mysle o sylwestrze to bardziej przekonuje mnie mysl wykupienia wycieczki poza sezonem a przynajmniej mozna zobaczyc cos nowego, odpoczac, wygrzac sie, a sylwester no chyba ze polaczenie jakiejs aktywnosci z zabawa sylwestrowa w stylu stok a bal w noc sylwestrowa to juz jakas ewentualnosc. Jednak jestem aktywistká. Jak z Itaka bym sie wybierala na wczasy to pewnie tez bralabym pod uwage wycieczki na miejscu do wykupienia, bo ile mozna lezec bezczynnie ;)
Mart
Rekrut

Reklama

Re: Podróże

Postprzez bozio » 9 gru 2011, o 16:58

Podróże są dla wielu tlenem, zastanawiam się tylko jak to jest, gdy ktoś naglę rzuca robotę i jedzie na rok w podróż
bozio
Gosc

Postprzez Mart » 29 gru 2011, o 19:45

niewątpliwie cięzko musi się wracać do pracy. Ja w tym roku postawiłam na podróże i obrone na studiach. Wypadek w podrozy pokrzyzował nieco plany, można powiedzieć że tak czy inaczej doppiero powracam z dalekiej podrózy. Wizja powrotu do pracy po nowym roku przeraża, ale z pasji podróżniczej nie zrezygnuje. :) Mam nadzieje, ze znajdę połówkę, która to zrozumie :)
Tymczasem samotne wieczory z katalogiem Itaki ;)
Mart
Rekrut

Postprzez krokus » 24 sty 2012, o 13:57

Uwielbiam podróżować. Zdecydowanie preferuję aktywny wypoczynek, połączony ze zwiedzaniem i smakowaniem regionalnej kuchni
krokus
Gosc

Postprzez dorota_czarna » 3 lut 2012, o 02:05

spróbuj coś znaleźć tutaj http://unitytravel.pl/ , podczas wyszukiwania możesz określić priorytety i strona wyszuka Ci takie kierunki, które prawdopodobnie najbardziej przypadną Ci do gustu :)
dorota_czarna
Prezes

Postprzez Andzia_21 » 5 lut 2012, o 03:51

Ja również lubię podróżować :) Udało mi się już być w Grecji i Tunezji :)
A marzy mi się Hiszpania :) Rozglądam się za ofertą i znalazłam biuro podróży poznań.
Czy ktoś może korzystał z ich usług? Oferta wygląda ciekawie. I tak sobie myślę,żeby wybrać się poaza sezonem,żeby unknąć tego tłoku ;) W Tunezji byłam w okresie zimowym i mi te ich 27st w zupełności wystarczyło :) Grecja latem +40 :D Ale jest co wspominać ;)
Andzia_21
Gosc

Postprzez dorota_czarna » 14 lut 2012, o 23:05

a ile masz lat? Dzika Hiszpania CiÄ™ interesuje? czy raczej spokojne klimaty? ;)
http://www.kochamwakacje.pl/but18plus/
Costa Brava brzmi ciekawie :)
dorota_czarna
Prezes

Postprzez maniaprzesladowcza » 24 lut 2012, o 18:26

ja uwielbiam podrozowac, zarowno z biurem podrozy (ok, niektorzy z Was powiedza, ze to raczej turystyka) jak i uwielbiam wypady z grupa przyjaciol z plecakiem i namiotem na kilka dni. szkoda, ze u moich znajomych to takie "sezonowe" hobby, twierzda, ze w zimie im sie nie chce bo szybko sie robi zimno i sa depresyjni :) ja widze uroki w kazdej porze roku, jak jest snieg to przeciez tez jest przepieknie, raki na nogi i wsio, w teren :)
maniaprzesladowcza
Gosc

Postprzez norka » 1 mar 2012, o 14:46

A dokad wybieracie siÄ™ w tym roku na wakacje?
norka
Gosc

Postprzez Andzia_21 » 1 mar 2012, o 18:56

Hiszpania bardzo mnie interesuje :) Matadorzy i te sprawy :grin:
I chyba w tym roku uda mi się spełnić marzenie :-P ;)
Andzia_21
Gosc

Reklama

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hobby

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]