Podróże

Kolekcjonujesz znaczki? A może hodujesz patyczaki? Napisz o swoim hobby, znajdź inne osoby podzielające twoje zainteresowania.

Postprzez przemik » 16 mar 2011, o 00:44

Lubię podróżować i to różnymi środkami lokomocji a nawet i piesze wycieczki wchodzą w grę. Jednak nie traktuję tego jako hobby bo żeby to dla mnie było hobby potrzebowałbym na to więcej kasy i czasu. Najwięcej podróżuję latem razem z paczką znajomych.
przemik
Gosc

Reklama

Re: Podróże

Postprzez deborah83 » 16 mar 2011, o 13:54

Tez uwielbiam podroze. :) Trudno je nazwac hobby, bo zbyt rzadko mam okazje na wyjazdy. Kiedys tez wybieralam bardziej spontaniczne wyjazdy, samodzielne, a teraz, jak mamy mala coreczke, to raczej tradycyjne wczasy i ewentualnie wycieczki fakultatywne. 2 lata temu bylismy w Hiszpanii z Funclubem, w tym roku wybieramy sie do Grecji, na Riwiere Olimpijska. Byl ktos z Was?
deborah83
Gosc

Postprzez gosiagosia » 18 mar 2011, o 15:49

Moja pasja to podróżowanie i poszukiwanie ciekawych miejsc. Ostatnio szukam hotelu podobnego do tego w Szczecinie, a mianowicie Bończa, pod którym przepływa rzeka. Może wiecie w jakim mieście mogę znaleźć podobny?
gosiagosia
Rekrut

pociagiem na krym

Postprzez natasza224 » 20 mar 2011, o 23:13

A ja uwielbiam podróże pociagiem i chciałabym wybrać się na krym, jednak po obejrzeniu filmu zastanawiam się czy granice polsko - ukraińskiej faktycznie tak wyglądają?? Zobacz na youtube.pl
http://filmsline.com/youtube-pl.php
natasza224
Gosc

Postprzez inez08 » 20 mar 2011, o 23:14

Uwielbiam podróżować, jak każdy kto się tu wypowiada :) Ulubionym środkiem lokomocji oczywiście jest...pociąg ;) Ostatnio byłem na Ukrainie, po raz pierwszy zobaczyłem ten kraj. Niebawem wycieczka za zachodnią granicę. A to krótki filmik który udało mi się nakręcić podczas ostatniego powrotu do kraju.. Jak wygląda nasza granica z Ukrainą? ;) zapraszam do obejrzenia « zabacz na youtube.pl » .Dobrze, że dzisiejsza technika pozwala nam uchwycić takie momenty :)
inez08
Gosc

Postprzez vicealigator » 8 kwi 2011, o 02:18

A ja wlasnie wrocilem z Indii - a tu pare fotek

vicealigator
Gosc

Postprzez Cherry » 26 maja 2011, o 12:22

Uwielbiam podróżować, zwłaszcza niekonwencjonalnie! I ostatnio czytałam sobie na takiej stronece o nietypowych podróżach i jak można zamienić się z kimś na dom czy mieszkanie i w ten sposób podróżować ciekawie i wkładając w to minimalne koszta. Kusi mnie, żeby spróbować.
Cherry
Gosc

Postprzez goska » 15 cze 2011, o 17:53

Taka zmiana mieszkania to naprawdę nietuzinkowa podróż. To jak w tym filmie, nie pamiętam tytułu, gdzie dwie panie wymieniły się mieszkaniami. jedna z LA z druga z małej mieścinki w UK :)

a czy ktoś z Was kupił lub ma zamiar wykupić wczasy w biurze podroży? wakacje tuż tuż jakby nie było :)
goska
vc Prezes

Postprzez dorota_czarna » 20 cze 2011, o 18:33

u nas wakacje krótkie w tym roku, rejs na Bornholm, ale tez bedzie świetnie, nie ma innej opcji :P
dorota_czarna
Prezes

Postprzez liveyourlife » 21 cze 2011, o 02:53

Ja chciałabym bardzo zacząć podróżować i chciałam się Was poradzić gdzie najlepiej zacząć swoją przygodę z podróżowaniem?:)
Ready 2 go if You say so!:)
liveyourlife
vc Prezes

Reklama

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hobby

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]