Najlepsze forum młodzieżowe w sieci!
stalker napisał(a):Popieram Jarka,watpie zeby ruscy mieli problem z zakreceniem kurka,oni najpierw robia pozniej mysla,a stratami sie nie przejmuja,przetrwaja w najgorszych warunkach.
stalker napisał(a):
A Pania Monike poprosimy o dopisanie Tarcza antyrakietowa-kurek Putina,to moze nas nie zabije,ale jakby co to ja tego nie pisalem.

lucjuk napisał(a):stalker napisał(a):Popieram Jarka,watpie zeby ruscy mieli problem z zakreceniem kurka,oni najpierw robia pozniej mysla,a stratami sie nie przejmuja,przetrwaja w najgorszych warunkach.
Jakie uzasadanienie dla takiego stwierdzenia? Albo zapodaj jakiś przykład takiego działania Putina lub Miedwiediewa?stalker napisał(a):
A Pania Monike poprosimy o dopisanie Tarcza antyrakietowa-kurek Putina,to moze nas nie zabije,ale jakby co to ja tego nie pisalem.
"Tarcza rakietowa i jej konsekwencje" - będzie gitarka
stalker napisał(a):
Jak zakreci to bedziesz miec najlepsze uzasadnienie.
A co maja konsekwencje tarczy do kurka?

lucjuk napisał(a):stalker napisał(a):
Jak zakreci to bedziesz miec najlepsze uzasadnienie.
A co maja konsekwencje tarczy do kurka?
Pokaż jakiś dotychczasowy dowód, skoro wysuwasz tak śmiałą tezę.
Ty i Jarek uważacie, że konsekwencją budowy tarczy będzie przykręcenie nam kurka - to mają.
stalker napisał(a):oni najpierw robia pozniej mysla,a stratami sie nie przejmuja,

lucjuk napisał(a):stalker napisał(a):oni najpierw robia pozniej mysla,a stratami sie nie przejmuja,
Rzuć mi przykład na potwierdzenie tych słów.
stalker napisał(a):Wybuch w elektrowni,1000ludzi zmarlo przez imbecyla.

lucjuk napisał(a):stalker napisał(a):Wybuch w elektrowni,1000ludzi zmarlo przez imbecyla.
Uciekasz od tematu. Chodzi mi o politykę międzynarodową, bo takowa dotyczy problemu importu surowców z Rosji.
Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]