Najlepsze forum młodzieżowe w sieci!
Jarek napisał(a):Ruscy jak ruscy. Oni mogą sobie pogrozić. A niech przykręcają. Na amen nie zakręcą. Niech postraszą, stracą kilka mln z budżetu. Tylko niech nasi panowie z parlamentu skombinują, skąd znaleźć dodatkowe źródło dostaw. My mamy ubogie zasoby. Kiedyś ponoć ze Skandynawii importowaliśmy, nie wiem czy nadal. Niby po co Ruscy prowadzą rury morzem bałtyckim? Chcą nas odciąć. Zakręcą nam, a Zachód dalej będzie otrzymywać dostawy. Jesteśmy dla Ruskich niewygodni. Coś z Ukraińcami chyba pertraktujemy w sprawie rurociągu z Odessy? Nie wiem czy dobrze mówię. Mnie boli, że jak my w stronę Zachodu, to ruscy już oburzeni, że jak to My.. a co oni? Do NATO jak wchodziliśmy to Ruscy byli przeciwni. Ciekawe czemu? Teraz to w Kaliningradzie mogą i wyrzutnię z głowicami jądrowymi stawiać, straszą nas. A niech sobie stawiają. Gdziekolwiek. Mają do tego prawo. Tak jak i my mamy prawo do tarczy antyrakietowej.

stalker napisał(a):lucjuk napisał(a):stalker napisał(a):Wybuch w elektrowni,1000ludzi zmarlo przez imbecyla.
Uciekasz od tematu. Chodzi mi o politykę międzynarodową, bo takowa dotyczy problemu importu surowców z Rosji.
A mi chodzi o narod.

stalker napisał(a):Ale my nie o tarczy teraz tylko o tym,ze najpierw robia a pozniej mysla co wyplynelo z tego kurka.Ostatnim ich popisem bylo polowanie na kaczke,nikt nic nie wie a teraz wszyscy mysla.

Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]