ej kurczę tyle jest świetnych seriali teraz a ten wątek leży i kwiczy... halo ! czy nikt nic nie ogląda?? ja ostatnio zakochałam się w "Morderstwo na Harpers Island" - leci teraz na nScreen i jest świetny! serial taki niby kryminalny, jak nazwa wskazuje poza tym bardzo lubię Sex w wielkim mieście i LOST...zresztą ciężko wmienić wszystkie seriale, które jakos na mnie działają... za dużo ich !
Z polskich lubię Sforę, Oficerów i Ranczo Z zagranicznych tych które można teraz obejrzeć podobają mi się tylko W Kręgu Tajemnicy i Lost Ze starszych bardzo lubię Drużynę A, Świat Według Bundych i Z Archiwum X. I tak nic nie przebije mody na sukces
Ostatnio edytowano 28 cze 2009, o 17:30 przez maciek_f1, łącznie edytowano 2 razy
Moje ulubione seriale. Z polskich to tylko"Na Wspólnej"... Jakoś się wciągnęłam i tak zostało A z zagranicznych to dużo: -Lost -Dr. House -Wyspa Harpera -Zaklinacz dusz -Słysząsc myśli -Dowody zbrodni -Napiętnowany -11 godzina W związku z moimi ulubionymi serialami najczęściej oglądane stacje tv to: AXN, Fox Life i TVN