Najlepsze forum młodzieżowe w sieci!
sadako napisał(a):Jakiego przedmiotu nienawidziliście zawsze w szkole? A moze któryś był waszym ulubionym?

(ja też czasem nie wiem
)
Nasze-Forum.Net napisał(a):
edit: w-fu też nie lubiłem, i olewałem go przez całe LO

Można zatem uznać, że wychowanie fizyczne wzmacnia zdrowie nie tylko w fizycznym, ale także w psychicznym i społecznym znaczeniu tego słowa.-zmniejszają kłopoty wychowawcze w domu i w szkole, -kształtują zdyscyplinowanie, odpowiedzialność zespołową, koleżeńskość, poczucie potrzeby porządku, dbałość o sprzęt i przybory;Porównując zachowania uczennic uprawiających sporty zespołowe z rówieśniczkami nie uprawiającymi sportu, zauważyć można, że sportsmenki cechuje: wyższa samoocena własnych wartości, większa pewność siebie, większa przezorność, sumienność, systematyczność. Łatwiej też pokonują napotykane trudności. Często zauważyć można, że trudności stwarzające problem nie do pokonania przez przeciętne uczennice dla sportsmenek nie stanowią żadnej przeszkody.

to moje opowiadanie, może miałbyś ochotę przeczytać
)lucjuk napisał(a):Głupoty teraz wypisujesz. Nigdy nie wiesz, gdzie przyjdzie Ci pracować.
- Kod: Zaznacz cały
Można zatem uznać, że wychowanie fizyczne wzmacnia zdrowie nie tylko w fizycznym, ale także w psychicznym i społecznym znaczeniu tego słowa.
-zmniejszają kłopoty wychowawcze w domu i w szkole, -kształtują zdyscyplinowanie, odpowiedzialność zespołową, koleżeńskość, poczucie potrzeby porządku, dbałość o sprzęt i przybory;
http://www.edukacja.edux.pl/p-1617-zdro ... zyczne.php
Porównując zachowania uczennic uprawiających sporty zespołowe z rówieśniczkami nie uprawiającymi sportu, zauważyć można, że sportsmenki cechuje: wyższa samoocena własnych wartości, większa pewność siebie, większa przezorność, sumienność, systematyczność. Łatwiej też pokonują napotykane trudności. Często zauważyć można, że trudności stwarzające problem nie do pokonania przez przeciętne uczennice dla sportsmenek nie stanowią żadnej przeszkody.
http://209.85.129.132/search?q=cache:Nk ... cd=1&gl=pl
Powrót do Szkoła, nauka, edukacja
Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], MSNbot Media