Najlepsze forum młodzieżowe w sieci!
Wstręciucha napisał(a):sadako no ale chyba wyraźnie napisałam że zdarzają się wyjątki... interpretacja może być tylko jedna hmm?
Napisałam również że nie chcę wszystkich szufladkować... czy te dwa stwierdzenia nie są jasne i nie tłumaczą Ci tego że rozumiem iż są i 30 letnie dzieci i 15 letni geniusze?
Tak tu się zgodzę, z upływem lat nasze perspektywy co do tego tematu mogą się zmieniać. Ale zauważyłam po sobie jedną rzecz...inaczej kiedyś pojmowałam "miłość" inaczej teraz. Jak miałam te naście lat myślałam że chłopaka trzeba mieć na pokaz takiego naj naj... nie patrzyłam na jego charakter i zrobiłabym dla niego wszystko co by chciał a teraz moje poglądy diametralnie się zmieniły...szukam kogoś z charakterem!sadako napisał(a): ale wracając do tematu to tez wygląda trochę z perspektywy wieku. mając 14 lat chłopaki 17-letnie to tacy dorosli i wogule, powazni do zwiazku, a mając 18 lat uwazam je za dzieci.
Monika napisał(a):dziewczyny wolicie starszych czy młodszych mężczyzn?
ja zdecydowanie wolę starszych..bo faceci(podobno udowodnione naukowo) są od nas o 3 czy 4 lata młodsi w rozwoju emocjonalnym;P
możemy to zaobserwować np.w podstawówce gdzie dziewczynki w wieku 14 lat myślą o całowaniu a chłopcy najlepiej to pokopaliby sobie piłkę,pograli w gry;P
chociaż bywają przypadki gdzie młodszy facet bywa bardziej dojrzały psychicznie do związku niż starszy..ale to tylko przypadki;P
to moje opowiadanie, może miałbyś ochotę przeczytać
)Jarek napisał(a):Dobrze to ujęłas.. W kilku słowach to napisałaś to samo co ja parę postów wcześniej

to moje opowiadanie, może miałbyś ochotę przeczytać
)

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]