Wyniki z matur ....

Problem z pracą domową? Niedługo test, a ty nic nie umiesz? Napisz! Pomożemy!

Wyniki z matur ....

Postprzez P4ul1n4 30 cze 2009, o 20:21

Słyszałam, ze istnieje jakis kod dzieki któremu można sprwdzic wyniki z matur ... ;d wiecie jak to zrobic ?
aktualnie Neew Yoork ;d
P4ul1n4
Gosc

Re: Wyniki z matur ....

Postprzez shwungistka 1 lip 2009, o 00:41

Powinnaś dostać go w szkole.
U nas już w lutym dyrektor je nam rozdał.

Ja jestem swoimi wynikami mile zaskoczona :)
"Ule Śmierci stoją na czarnej trawie w czarnym sadzie, pod obsypanymi czarnym kwieciem gałęziami starych drzew, które kiedyś wydadzą jabłka, a te...ujmijmy to w ten sposób…zapewne nie będą czerwone”
shwungistka
vc Prezes

Postprzez P4ul1n4 1 lip 2009, o 02:25

aa ;D tzn wiesz bo ja niechcialam sprawdzic swoich wynikow tylko kolegi , przebywam aktualnie za granicą, on tez ;p i myslalam ze mozna to jakos w taki sposob sprawdzic a jezeli nie to nic zlego sie nie stało ;pp

dzieki ;p a wogole jak wyniki ? mile zaskoczona to znaczy ze byly bardzo dobre ;] ?
aktualnie Neew Yoork ;d
P4ul1n4
Gosc

Postprzez shwungistka 1 lip 2009, o 22:43

Po wyjściu z sali byłam załamana bałam się że matme obleję. We wrześniu byłam nadgorliwa i wybrałam na rozszerzeniu. byłam nastawiona na 31 % tak żeby tylko zdać a tu mam 2 razy więcej znaczy 62% :grin: Wiem że były lepsze osoby, ale nie w mojej szkole. Tam napisałam najlepiej.
"Ule Śmierci stoją na czarnej trawie w czarnym sadzie, pod obsypanymi czarnym kwieciem gałęziami starych drzew, które kiedyś wydadzą jabłka, a te...ujmijmy to w ten sposób…zapewne nie będą czerwone”
shwungistka
vc Prezes

Powrót do Szkoła, nauka, edukacja