co was denerwuje najbardziej u kobiet?

Dział dla prawdziwych mężczyzn którzy lubią pisać na wszystkie tematy.
Samochody, dziewczyny, zdrowie, seks i nie tylko.

Postprzez Alfred » 1 lip 2009, o 11:55

kobiety decydują może i poważnie, ale jak dla mnie za szybko! Od razu chcą obiecanek, stałego związku i jeszcze żeby im powiedzieć, że się znalazło tą drugą połówkę, że na pewno skończy się wszystko małżeństwem itd. Na pierwszej randce potrafią wypytywać o detale i facet czuje się jak na rozmowie kwalifikacyjnej, albo na speed date z jakiegoś ogłoszenia matrymonialnego. Oczywiście nie wszystkie dziewczyny takie są ;-)
Alfred
Gosc

Reklama

Re: co was denerwuje najbardziej u kobiet?

Postprzez Luniak » 1 lip 2009, o 12:35

Fajnie, że zaznaczyłeś że nie wszystkie takie są xD. Bo ja np. taka nie jestem :D
Luniak
Gosc

Postprzez shwungistka » 1 lip 2009, o 22:56

Wy myślicie że to jest tak łatwo. Po randce z kolejnym chłopakiem na spotkaniu z koleżankami sypią się pytania:
Wysoki? Przystojny? Na rodzeństwo? Co robią jego rodzice? Jaki jest jego ulubiony kolor? Gdzie pojedziecie na wakacje?
A mamusia i siostra sÄ… jeszcze gorsze

pamiętacie reklamę W której dziewczyna najpierw nadaje w co była ubrana? Pisatacjowe buciki, zgniłozielona bluzka, itd po czym kamera ląduje w człopaka i jego kupli:
kumple - a w co byla ubrana
chlopak - nie wiem chyba na zielono....

Ta reklama obrazuje idealnie was stosunek do naszej włożonej pracy w wygląd
"Ule Śmierci stoją na czarnej trawie w czarnym sadzie, pod obsypanymi czarnym kwieciem gałęziami starych drzew, które kiedyś wydadzą jabłka, a te...ujmijmy to w ten sposób?zapewne nie będą czerwone?
shwungistka
vc Prezes

Postprzez Alfred » 2 lip 2009, o 14:09

coś mi się zdaje, że dużo w tym prawdy. To jest taka presja otoczenia na biednej dziewczynie. Mówie na serio! Ale po co zaraz każdemu rozgadywać, że się idzie na randkę? Dla faceta pierwsza randka jeszcze nic nie znaczy. On chce tylko mile spędzi czas, pokadać o tym i owym, ale nie być wypytywany o wszystko no i przede wszystkim nie chce kobiety, która na drugi dzień od rana się już odzywa i pyta czy mam ochotę ugotować wspólnie z nią obiad.
Ostatnio edytowano 8 lip 2009, o 18:37 przez Alfred, łącznie edytowano 1 raz
Alfred
Gosc

Postprzez shwungistka » 2 lip 2009, o 17:47

Jak dziewczyna się stroi kilka godzin to raczej ciężko tego nie zauważyć.
"Ule Śmierci stoją na czarnej trawie w czarnym sadzie, pod obsypanymi czarnym kwieciem gałęziami starych drzew, które kiedyś wydadzą jabłka, a te...ujmijmy to w ten sposób?zapewne nie będą czerwone?
shwungistka
vc Prezes

Postprzez Luniak » 2 lip 2009, o 20:39

Oboje macie trochę racji. Dziewczyny się stroją na randki, bo chcą wyglądać jak najlepiej, zrobić dobre wrażenie. Czasami tak jest, że na początku facet powie jakiś komplement czy coś. Znaczy, że zauważył. Może dziewczynom wyda się trochę dziwne, ale ja na pierwszym spotkaniu nie wypytuję o wszystko chłopaka. Sama nie lubię takich sytuacji. A co do tego, czy warto mówić koleżankom, że się idzie na randkę... Nie wiem. Ale ja mówię dopiero wtedy kiedy jestem pewna, że coś z tego będzie. Wolę nie zapeszać. Taka już jestem :P
Luniak
Gosc

Postprzez Alfred » 3 lip 2009, o 12:01

najlepiej powiedzieć tylko najlepszej przyjaciółce czy coś. Komuś trzeba, człowiek się przecież w sumie cieszy i chce się tym podzielic. Ale nie tam, żeby zaraz pół rodziny się dowiedziało i cała klasa w szkole. A że dziwczyny się stroją... ok, ja akurat zauważam jak dziewczyna wygląda bardziej elegancko podczas randki niż jak ją widzialem na uczelni albo na zakupach. Wiem wtedy, że chce zrobić na mnie dobre wrażenie. Ale nie lubię jak dziwczyny przesadzają i na pierwszą randkę kupują jakieś wystrzałowe ciuchy, które od razu rzucają się w oczy. Poza tym za ostry makijaż jest straszny... bleh
Ostatnio edytowano 6 lip 2009, o 14:25 przez Alfred, łącznie edytowano 1 raz
Alfred
Gosc

Postprzez Luniak » 3 lip 2009, o 20:56

Wiadomo ostry makijaż na pierwszą randkę odstrasza :-P .
Luniak
Gosc

Postprzez lucjuk » 26 lip 2009, o 02:47

Alfred napisał(a):Oczywiście nie wszystkie dziewczyny takie są ;-)

Fajnie, że to zaznaczyłeś, bo ostatnio koleżanka przy poznaniu większość czasu opowiadała właśnie o sobie, a ja z zaciekawieniem słuchałem.

shwungistka napisał(a):Ta reklama obrazuje idealnie was stosunek do naszej włożonej pracy w wygląd

Bo wyglÄ…d to nie wszystko :)
"Wszyscy ludzie rodzą się równi i mają prawo do życia, wolności i szczęścia"
Obrazek
http://student.agh.edu.pl/~lucjuk
Polecane:
http://platformaobywatelska.cba.pl/
lucjuk
Weteran

Postprzez shwungistka » 27 lip 2009, o 22:57

lucjuk napisał(a):
shwungistka napisał(a):Ta reklama obrazuje idealnie was stosunek do naszej włożonej pracy w wygląd

Bo wyglÄ…d to nie wszystko :)

Tak ja to wiem, ty to wiesz, niestety większość społeczeństwa nie.
shwungistka
vc Prezes

Reklama

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Świat Mężczyzn

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot]