hehe. a ja 2x byłem świadkiem czegoś dziwnego;D lato - wieczór. jest kilka gwiazd na niebie. patrze na nie i widze gwiazde która leci średnim tempem w 1 kierunku (mysle sobie samolot jakis czy cos)(dziwne ze to bylo idealne jak gwiazda ^^) no i tak patrze i nagle zaczyna znikać w szybkim tempie i nie ma nagle:P za 2 razem z miesiąc pozniej to samo z kumplem widzeliśmy.
był też 2 przypadek. z 2 lata temu kumpel pożyczył ode mnie gre. Następnego dnia wieczoram byłem u niego i wziąłem grę jak wychodziłem. Pamiętam dokładnie że kładłem ją na biurko ,lecz rano się budzę i gry nie ma. Co zrobiłem? Poleciałem do kumpla a kumpel mówi że gra leży u niego na biurku a wie dokładnie że ją brałem od niego:P
Kiedyś dyrektor z którym miałem historię wysłał mnie i kolegę do innej szkoły po jakieś tam rzeczy Jak wracaliśmy to widziałem jak wyjeżdża z parkingu jeszcze mu się ukłoniłem on też zanieśliśmy rzeczy idziemy do klasy zobaczyć czy jakieś zastępstwo czy coś otwieram drzwi i widzę dyra byłem zdziwiony jak cholera kumpel się zaczął śmiać jak się spytałem z czego to odpowiedział przecież dyro wyjeżdżał ja też to widziałem.Czasem jak sobie przypomnę to się zastanawiam co to było
Ja mialem kiedys dziwna historie: bylem w pokoju i gralem na kompie mialem spuszczona rolete zaslaniala cale okno zachcialo mi sie jesc i poszedlem do kuchni a jak wrocilem to roleta byla podniesiona a w pokoju napewno nikt nie byl dziwne
żaden obcy duch nie przychodzi bez celu zawsze cos chce lub go zdenerwowaliscie np zbeszcześcili grób ,wywołali go czasem duchy bliskich odwiedzaja rodzine ja np ostatnio widziałem kobiete stała w progu cała biała 40 lat miała na oko nic nie robiłem za 5 minut sama poszła poprostu znikła nie wiem kto to był lecz wiem ze złego nic nie zrobiłem bylo to z 2 ,3 tygodnie temu