dziwne zjawiska

Miejsce gdzie możesz porozmawiać o wróżbach, świecie astralnym, duchach, demonach, i rzeczach niewyjaśnionych

Postprzez xxMiÅ›kaxx » 14 lut 2009, o 02:21

lucjuk napisał(a):to poradź żeby następnym razem poszła, ale do laryngologa :)

Weź sobie nie żartuj. Ja też tak czasami mam. Do tego jeszcze te sny ;//
xxMiśkaxx
Rekrut

Reklama

Re: dziwne zjawiska

Postprzez lucjuk » 14 lut 2009, o 17:12

Ale to jest co najmniej śmieszne.
"Wszyscy ludzie rodzą się równi i mają prawo do życia, wolności i szczęścia"
Obrazek
http://student.agh.edu.pl/~lucjuk
Polecane:
http://platformaobywatelska.cba.pl/
lucjuk
Weteran

Postprzez Wilku ;) » 19 lut 2009, o 05:00

hehe. a ja 2x byłem świadkiem czegoś dziwnego;D
lato - wieczór. jest kilka gwiazd na niebie. patrze na nie i widze gwiazde która leci średnim tempem w 1 kierunku (mysle sobie samolot jakis czy cos)(dziwne ze to bylo idealne jak gwiazda ^^) no i tak patrze i nagle zaczyna znikać w szybkim tempie i nie ma nagle:P
za 2 razem z miesiąc pozniej to samo z kumplem widzeliśmy.

był też 2 przypadek. z 2 lata temu kumpel pożyczył ode mnie gre. Następnego dnia wieczoram byłem u niego i wziąłem grę jak wychodziłem. Pamiętam dokładnie że kładłem ją na biurko ,lecz rano się budzę i gry nie ma. Co zrobiłem? Poleciałem do kumpla a kumpel mówi że gra leży u niego na biurku a wie dokładnie że ją brałem od niego:P
Wilku ;)
Gosc

Postprzez maciek_f1 » 28 cze 2009, o 00:42

Kiedyś dyrektor z którym miałem historię wysłał mnie i kolegę do innej szkoły po jakieś tam rzeczy Jak wracaliśmy to widziałem jak wyjeżdża z parkingu jeszcze mu się ukłoniłem on też zanieśliśmy rzeczy idziemy do klasy zobaczyć czy jakieś zastępstwo czy coś otwieram drzwi i widzę dyra byłem zdziwiony jak cholera kumpel się zaczął śmiać jak się spytałem z czego to odpowiedział przecież dyro wyjeżdżał ja też to widziałem.Czasem jak sobie przypomnę to się zastanawiam co to było :scratch:
maciek_f1
Rekrut

Postprzez SLAWOLLO » 29 lip 2009, o 16:02

Ja mialem kiedys dziwna historie:
bylem w pokoju i gralem na kompie mialem spuszczona rolete zaslaniala cale okno zachcialo mi sie jesc i poszedlem do kuchni a jak wrocilem to roleta byla podniesiona a w pokoju napewno nikt nie byl dziwne
SLAWOLLO
Gosc

Postprzez zakrzes109 » 6 kwi 2010, o 14:53

żaden obcy duch nie przychodzi bez celu zawsze cos chce lub go zdenerwowaliscie np zbeszcześcili grób ,wywołali go
czasem duchy bliskich odwiedzaja rodzine ja np ostatnio widziałem kobiete stała w progu cała biała 40 lat miała na oko :hello:
nic nie robiłem za 5 minut sama poszła poprostu znikła :amen:
nie wiem kto to był lecz wiem ze złego nic nie zrobiłem bylo to z 2 ,3 tygodnie temu :scratch:
zakrzes109
Gosc

Postprzez motylek126z » 19 wrz 2011, o 17:12

coraz więcej słyszy się o przepowiadaniu śmierci w Internecie na http://postlinknews.com/349news.php znalazłam zaskakujący i szokujący artykuł
motylek126z
Gosc

Reklama

Poprzednia strona

Powrót do Ezoteryka

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Brak zidentyfikowanych użytkowników