Formuła 1

Jeśli lubisz kopać piłkę lub tylko pić piwko oglądając mecz ulubionej drużyny to dział dla Ciebie. Kibicujesz komuś? Podziel się relacją z ostatniego meczu. Nie tylko dla sportsmenów i sportsmenek.

Postprzez maciek_f1 » 27 cze 2009, o 23:38

Moja ulubiona dyscyplina sportu oglądam wszystkie wyścigi od sezonu 2005.Moim ulubionym kierowcą jest niestety nieżyjący już niesamowity brazylijczyk Ayrton Senna najlepszy kierowca w histori f1 lubię również Mike Hakkinena i Juana Pabla Montoye
Z obecnych kibicuje Robertowi oraz Fernando Alonso.Nienawidze teamu Ferrari byłem kibicem Mclarena do czasów afery szpiegowskiej teraz nie mam już ulubionego zespołu
Jakie są wasze opinie na temat królowej sportów motorowych i komu kibicujecie?
Ostatnio edytowano 29 cze 2009, o 13:52 przez maciek_f1, łącznie edytowano 1 raz
maciek_f1
Rekrut

Reklama

Re: Formuła 1

Postprzez shwungistka » 29 cze 2009, o 13:20

Kiedyś próbowałam obejrzeć wyścig, ale nie dałam rady. Nudzi mnie to jeżdżenie w kółko.
"Ule Śmierci stoją na czarnej trawie w czarnym sadzie, pod obsypanymi czarnym kwieciem gałęziami starych drzew, które kiedyś wydadzą jabłka, a te...ujmijmy to w ten sposób?zapewne nie będą czerwone?
shwungistka
vc Prezes

Postprzez Cichy » 29 cze 2009, o 13:30

Kobiety... :D

Ale cóż, i ja muszę przyznać, że ta cała formuła i kubicomania mnie nie kręci. Dziadek ogląda, ojciec ogląda, brat ogląda, a Tomek śpi.
Cichy
Gosc

Postprzez lucjuk » 26 lip 2009, o 16:13

maciek_f1 napisał(a):Moja ulubiona dyscyplina sportu oglądam wszystkie wyścigi od sezonu 2005.Moim ulubionym kierowcą jest niestety nieżyjący już niesamowity brazylijczyk Ayrton Senna najlepszy kierowca w histori f1 lubię również Mike Hakkinena i Juana Pabla Montoye
Z obecnych kibicuje Robertowi oraz Fernando Alonso.Nienawidze teamu Ferrari byłem kibicem Mclarena do czasów afery szpiegowskiej teraz nie mam już ulubionego zespołu
Jakie są wasze opinie na temat królowej sportów motorowych i komu kibicujecie?

Ja nadal lubiÄ™ McLarena i im kibicujÄ™, podobnie jak Ty nie trawiÄ™ Ferrari.
Robert to oczywiście inna kategoria - kibicuję mu choćby z patriotycznego obowiązku. No i w końcu on też Krakowianin :)
"Wszyscy ludzie rodzą się równi i mają prawo do życia, wolności i szczęścia"
Obrazek
http://student.agh.edu.pl/~lucjuk
Polecane:
http://platformaobywatelska.cba.pl/
lucjuk
Weteran

Postprzez Nasze-Forum.pl » 29 lip 2009, o 14:12

No i stało się, BMW wycofuje się z F1, jak myślicie co teraz stanie się z Robertem? ;)
Dobry katalog stron warto dodać swoje serwisy. Nigdy nie wiem Jak doładować konto w Orange więc sobie napisałem taki wpis :)
Nasze-Forum.pl
Administrator

Postprzez lucjuk » 29 lip 2009, o 14:27

Jak mu się nie zachce już przenosić do rajdów, to inny zespół spokojnie znajdzie, bo szykuje się sporo wolnych miejsc.
W końcu będą 3 nowe teamy, które jak na razie na 6 miejsc zatrudniły 1 kierowcę, zrobi się pewnie miejsce w Renault, bo Nelson jest na wylocie, kto wie co będzie z Nakajimą w Williamsie, a i nie od dziś mówi się o zmianach w Ferrari.
Heiki w McLarenie też nie błyszczy, także ja o miejsce dla Roberta jestem spokojny - przez poprzednie sezony wyrobił sobie przyzwoitą markę.
"Wszyscy ludzie rodzą się równi i mają prawo do życia, wolności i szczęścia"
Obrazek
http://student.agh.edu.pl/~lucjuk
Polecane:
http://platformaobywatelska.cba.pl/
lucjuk
Weteran

Postprzez maciek_f1 » 29 lip 2009, o 16:08

Jak dla mnie to bardzo dobrze im mniej koncernów tym lepiej oni tylko zniszczenie sieją nie chcieli ograniczeń budżetów, a teraz skąpią grosza i się wycofują, ale śmiać mi się chce jak juz widzą Roberta w Ferrari przecież wywalili Renault z gp europy i tam będzie znikome zainteresowanie bo Fernando nie pojedzie to pewnie wezmą Schumachera żeby kto kolwiek się pojawił na trybunach i dojeździ do konńa sezonu w Ferrari , a Kubica do końca sezonu w BMW jeszcze jeżdżą ma ważny kontrakt czemu mieli by go wypuszczać , a potem kto wie jest dużo wolnych miejsc albo rajdy co Robert sam powiedział, że woli je bardziej niż F1 , pewnie BMW nie są ostatnimi którzy sie wycofają (Toyota, Renault też nie wiadomo)w tym sezonie
maciek_f1
Rekrut

Postprzez Shakan » 3 paź 2009, o 16:35

Z ostatnich sygnałów jakie napływają do wiadomości dotyczących zmian we formule 1, to podobno fernando alonso przeniesie się z renault do ferrari, z ferrari ma odejść Raikonnen albo do mclarena albo opuści formułę 1, a co do Kubicy to istnieje taka możliwość że zastąpi f. alonso na fotelu renault, czy tak będzie okaże się po ukończeniu tego sezonu najprawdopodobniej.
Shakan
Gosc

Postprzez maciek_f1 » 3 paź 2009, o 17:55

To już jest pewne, że Alonso de Ferki poszedł oficjalnie potwierdzone . Śmieszą mnie co niektórzy śmiali się jacy to nieudacznicy z toyoty , jak pojawiły się plotki, że Kubica z alkoholikiem Raikonenem właśnie u niech to piszą teraz, że może to nie jest zły zespół tylko potrzebują lepszych kierowcow
Fakt znam te wszystkie plotki czytam różne fora, ale traktuje to z przymróżeniem oka i wole czekać na oficjalne komunikaty bo już jest tyle rożnych kombinacji , że nie widaomo czy to nie są przypadkiem wymysły zwykłych kibiców
maciek_f1
Rekrut

Postprzez Shakan » 9 paź 2009, o 02:16

jak podają doniesienia, kubica w renault, tylko nie wiedzą kto będzie 2 kierowcą, może to być Heidfield (nie wiem czy dobrze piszę-ale co tam i tak go nie lubię) albo Kovalainen... kto będzie to się okaże
Shakan
Gosc

Reklama

Następna strona

Powrót do Sport

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]