nowy sezon sie zaczyna, wiec odświeżam temat jakie macie plany na wakacje? Ja mam nadzieję, ze uda nam się polecieć nad jakieś ciepłe morze, przynajmniej pogoda bedzie pewniejsza niż w Polsce, a promocje też spore, więc nawet sie bardziej opłaca, bo w Orbis Travel chociażby koszt wakacji w Turcji wyjdzie praktycznie na to samo co na Helu powiedzmy, akurat jest promocja i rabaty do 39%
Yhh... lubię podróżować w dobrym towarzystwie. Niekoniecznie po świecie, ale też po Polsce. Ogólnie to nigdy nie byłem gdzieś poza Europą. Najbardziej podobało mi się we Francji i w Chorwacji... jednak Chorwacja lepsza. Ogólnie to najchętniej by cały czas gdzieś na wyjazdach czy w podróży był. Warunki finansowe jednak na to pozwalają i ostatnie kilka "podróży" opierało się na wyjazdach do znajomych z innych miast, lub np wyjazd pod na miot czy nad morze.
właśnie wróciłam z weekendowego rejsu do Szwecji, było świetnie, cena niewysoka, a atrakcji mnóstwo, polecam, zwłaszcza, że na stronie widziałam jeszcze sporo tych rejsów tematycznych: http://www.unityline.pl/oferta/oferta_d ... weekendowe impreza była świetna, jedzenie dobre, a Ystad, do którego płynęliśmy jest bardzo uroczym miasteczkiem
a jak ktoś djów nie lubi to widzialam ze maja humorystyczny weekend kabaretowy http://www.unityline.pl/oferta/oferta_d ... retem_limo ja też miałam okazję swego czasu płynąć promem Polonia również do Szwecji. Jak dla mnie to naród bardzo głośny.... aż za głośny.... akurat trafilam w miasteczku Ystad bo tam wlasnie prom doplwa na pokaz aut amerykanskich bodajze, widowiskowa sprawa ;D
na wszelki "w" hmm ja to chyba tylko coÅ› przeciwbolowego..
Takie atrakcje na promie muszą być naprawdę fajne. zaraz mi się przypomina film "Statek Miłości" nigdy ie płynęłam i nie powiem... zachęciliście nie bardzo
tylko leki przeciwbólowe... powiem Ci że kiedyś też tak robiłam. ale odkąd raz pewnego pięknego letniego dnia opalałam się w słonecznej Italy i poparzyłam całe ciało... tak teraz zawsze zabieram coś na poparzenia słoneczne (obecnie zawsze piankę Panthenol Spray) a wcześniej stosuję ochronnie krem z wysokim filtrem.
teraz spostrzeglam ze nie odpowiedzialam Ci do konca na poprzednie pytanie. Kajuty ? jak w hotelu - czysto schludnie, tylko mniej przestrzeni.. no ale majac a promie tyle atrakcji - pokaz barmanów, tance, wystepy zespołów to ja nie wiem kto miałby zamiar w niej przesiadywać.
na promie to co najwyzej jakis aviomarin lub lokomotiv moze sie zdaac, chocia w lato ludzie tlumnie przesiadujÄ… na zewnatr i lapia promienie sloneczne to moze i cos atyslonecznego byloby na miejscu...:>