Walentynki co kupić???

Rozmowy o związkach, czyli o nas, zauroczenie, miłość, małżeństwo, rozstania, smutki ...

Postprzez PaweÅ‚20 » 15 sty 2010, o 14:22

Witam wszystkich szukam dla swojej kobiety orginalnego prezentu ostatni wszedłem przez przypadek na stronkę http://www.rudegifts.pl i znalazłem parę osobliwych z podtekstem erotycznym prezentów jednym z nich okazały się jadalne flamastry http://www.rudegifts.pl/index.php?p99,jadalne-flamastry i tu pytanie do szanownych pań czy gdybym kupił mojej kobiecie to + piękny bukiet czerwonych róż to dobry prezent na tegoroczne walentynki?????
Paweł20
Gosc

Reklama

Re: Walentynki co kupić???

Postprzez Nancy123 » 26 sty 2010, o 02:16

Z okazji nadchodzącego święta zakochanych życzę wszystkim dużo miłości www.ilovemilka.pl/v5104D
Nancy123
Gosc

Postprzez alicjazuza » 26 sie 2010, o 17:13

perfumy!! najlepsze, sprawdzone i na długo wystarczą:) polecam takie tańsze Elizabeth Arden Green Tea Woda perfumowana 100ml lub trochę droższe Paco Rabanne Ultraviolet Woda perfumowana 80ml. bielizna też może być fajnym, gorącym prezentem ;)
alicjazuza
Gosc

Postprzez Millis » 5 lut 2011, o 17:40

Zgadzam się z przedmówcą :) walentynki to zdecydowanie czas żeby złapać perfumowe i kosmetyczne promocje ;) Jak ktoś już z netu nie zdąży to ja polecam zajrzeć do super-pharmu, ja wczoraj tam już zakupiłem ulubione perfumy mojej kochanej :D
Millis
Gosc

Postprzez boliszka » 9 lut 2011, o 16:32

I to mi sie własnie podoba ze faceci zaczynaja jakoś normalnie myslec i jako prezent na walentynki wybieraja dla nas własnie perfumy.Powiem Wam ze szczerze to juz znudziło mi sie dostawanie kolejnego słodkiego wedlug nich -pluszowego misia.
boliszka
Rekrut

Postprzez martusia88 » 10 lut 2011, o 17:08

Moim zdaniem lepiej zainwestować w coś bardziej praktycznego:) Ja osobiście nakręcam swojego faceta na śliczny dywanik w kształcie serduszka z Komfortu;) W poniedziałek się okaże, czy zrozumiał liczne aluzje;) Moje cudo możesz obejrzeć na: http://www.komfort.pl/dywany/info/Wzor/ ... 08784/PG/1
martusia88
Gosc

Postprzez Pitagoras » 10 lut 2011, o 17:21

Millis napisał(a):Zgadzam się z przedmówcą :) walentynki to zdecydowanie czas żeby złapać perfumowe i kosmetyczne promocje ;) Jak ktoś już z netu nie zdąży to ja polecam zajrzeć do super-pharmu, ja wczoraj tam już zakupiłem ulubione perfumy mojej kochanej :D

Dzięki! Zainwestowałem w Kenzo!

boliszka napisał(a):I to mi sie własnie podoba ze faceci zaczynaja jakoś normalnie myslec i jako prezent na walentynki wybieraja dla nas własnie perfumy.Powiem Wam ze szczerze to juz znudziło mi sie dostawanie kolejnego słodkiego wedlug nich -pluszowego misia.

Tobie też dzięki! Utwierdziłaś mnie w przekonaniu o słuszności zakupu ;)
Pitagoras
Gosc

Postprzez Millis » 11 lut 2011, o 13:37

No bo na co Ci miÅ› :P a perfumy to i do domu siÄ™ przydajÄ… i do pracy i do kochanka... ups :P
Millis
Gosc

Reklama

Powrót do Relacje damsko-męskie

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot], termos