Kuba Wojewódzki vs Szymon Majewski

Widziałeś ostatnio jakiś ciekawy film w kinie czy TV? A może nie wiesz na co zabrać dziewczynę do kina? To dział dla Ciebie!

Wojewódzki - Majewski

Wojewódzki
16
70%
Majewski
7
30%

Liczba głosów : 23

Postprzez lucjuk » 11 cze 2009, o 01:33

Dobór gości też świadczy o prowadzącym.
"Wszyscy ludzie rodzą się równi i mają prawo do życia, wolności i szczęścia"
Obrazek
http://student.agh.edu.pl/~lucjuk
Polecane:
http://platformaobywatelska.cba.pl/
lucjuk
Weteran

Reklama

Re: Kuba Wojewódzki vs Szymon Majewski

Postprzez Mendie » 28 paź 2009, o 15:12

Majewski ma coraz glupsze zarty, juz nie daje rady go ogladac:/
Mendie
Gosc

Postprzez Moniq35 » 3 lis 2009, o 00:30

Witam:)osobiście wolę Majewskiego:)Jego żarty, według mnie, są na poziomie:)Natomiast niestety nie przepadam za Kubusiem. Dla mnie facet nie reprezentuje sobą zbyt wiele:)
Moniq35
Gosc

Postprzez BlaskU » 3 lis 2009, o 02:25

Wojewódzki to kretyn
BlaskU
Gosc

Postprzez veco3234 » 19 lis 2009, o 02:23

Moniq35 napisał(a):Witam:)osobiście wolę Majewskiego:)Jego żarty, według mnie, są na poziomie:)Natomiast niestety nie przepadam za Kubusiem. Dla mnie facet nie reprezentuje sobą zbyt wiele:)

jeżeli robienie z siebie idioty, przebieranie sie za niewiadomo kogo wedlug ciebie jest na poziomie to spoko :)
Kuba co prawda jest mniej zabawny od Majewskiego ale to jego zarty akurat są na poziomie chodz jak już ktos tam wspomnial są monotematyczne, poza tym każdy z nich w pewnym sensie już jest nudny ;]
Obrazek
"Ciągle trenujemy bo mamy obrany cel to nie jest zwykłe hobby, lecz życiowy sens"
veco3234
Gosc

Postprzez Akane » 21 lis 2009, o 00:49

Mnie tam Majewski już po prostu nudzi... ciągle wymyśla jakieś nowe urozmaicenia, które nie są wcale takie śmieszne. Nie przepadam za jego doborem gości, no i jakoś jeszcze ani razu nie było rozmowy, która by mnie zaciekawiła... z kolei Województki ma ten program bardziej na poziomie. Jak ktoś już wspomniał jego żarty są mniej śmieszne, ale przynajmniej są dobre. Z jego rozmów z gośćmi można czasami coś wynieść, jak na przykład z ostatniego odcinka, gdzie to rozmawiano o tym, że filmy, które zaczęto robić dla ludzi nie mają praktycznie ani 1 dobrej recenzji (tak jak np Lejdis), a te co były robione pod recenzentów a były zwykłym kiczem zbierały same pochwały.
Akane
Gosc

Postprzez beee » 1 gru 2009, o 17:20

Ja zdecydowanie Kube - odpowiada mi jego cyniczny swiatopoglad - z kolei mimo, że majewskiego lubie, to parodiowanie swiata jakie nam serwuje mniej mnie bawi.
beee
Gosc

Postprzez RySiEk » 29 sty 2010, o 02:52

Trudno powiedzieć. Kiedyś Majewski miał jeszcze dużą oglądalnośc i można było cos smiesznego zobaczyć, ale to nie to co dziś. Bardziej podoba mi się Wojewódzki..[tylko szkoda że czasami tak późno się zaczyna -.-].A więc ostatecznie i nieodwołalnie Wojewódzki.
www.cs2d.com - Polecam
www.żal.pl - Poprostu Żal :D
RySiEk
Gosc

Postprzez waszka » 5 gru 2010, o 22:23

zdecydowanie Wojewódzki . Ten to przynajmniej sam potrafi poprowadzić program, bo Majewski to ma wszystko napisane co i jak gadać. Przynajmniej jest moje takie wrażenie.
waszka
Gosc

Postprzez Typ1 » 7 gru 2010, o 13:14

Wojewódzki, ponieważ przykłada się do programu, Majewski odczytuje wszystko z plansz i ma olbrzymią ekipę ludzi, którzy wszystko za niego robią. Program prowadzi zbyt spontanicznie, takie jest moje zdanie.
Typ1
vc Prezes

Reklama

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Film

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot]