czy to ma sens

Rozmowy o związkach, czyli o nas, zauroczenie, miłość, małżeństwo, rozstania, smutki ...

Postprzez biala92 » 20 paź 2009, o 12:00

clopak jest ze mna tylko dla seksu nic do mnie nie czuje a ja go kocham gdy na niego patrze czuje sie jak w niebie gdy jest kolo mnie nic sie nie liczy dla niego oddycham jest najwazniejsza dla mnie osoba na swiecie ajjjjjj... czy to ma sens co robic???
biala92
Gosc

Reklama

Re: czy to ma sens

Postprzez Miechu14 » 21 paź 2009, o 22:50

Myślę że chłopak jest wobec Ciebie nie fair. Powinnaś znaleźć sobie kogoś komu na prawdę będzie na Tobie zależało. Jak już kogoś takiego znajdziesz to ten z którym jesteś teraz na pewno Ci "przejdzie".
Ja nie mogę jacy faceci potrafią być okropni. Jak zwierzęta normalnie (albo gorzej).
Miechu14
Gosc

Postprzez maksik » 16 lis 2009, o 20:09

Nie dla mnie to nie ma sensu takie bycie ze sobą dla seksu. Co będzie dalej gdy seks przestanie wystarczać? Jeśli nie ma uczucia to ono już się nie zrodzi. Po co więc się męczyć. Takie historie są powszechne, codziennie można się z nimi spotkać, wejdź chociażby na fmlodzieżowe.pl i poczytaj. Możesz także tam porozmawiać na te tematy, wyżalić się. Jest tam wiele osób chętnych Ci pomóc w tym ciężkim dla Ciebie okresie
maksik
Gosc

Postprzez RySiEk » 29 sty 2010, o 03:05

Odrazu mówie że znalazłaś sobie seksocholika -.-. Jest on wobec ciebie nie fair, a więc powiedz mu to prosto w oczy. 45,9% męszczyzn żyje z kobietą tylko dla seksu.
www.cs2d.com - Polecam
www.żal.pl - Poprostu Żal :D
RySiEk
Gosc

Postprzez Elajna » 5 lut 2010, o 00:08

Moim zdaniem niema sensu z nim byc.Może sobie za niedługo znaleść kogoś innego.Pozatym związek bez miłości niema sensu ;]
Elajna
Gosc

Reklama

Powrót do Relacje damsko-męskie

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]