Darmowa Kasa

W tym dziale dyskutujemy o zarabianiu, biznesie, pracy ...

Darmowa Kasa

Postprzez timesak 12 lut 2010, o 02:18

Jak zarobić nie wychodząc z domu i nie ryzykując własnych pieniędzy w niepewne portale internetowe?
Trzeba znaleźć taką stronkę która oferuje nam bonus bez depozytu (bez własnej wpłaty).

Ja znalazłem parę takich stron ale tylko dwie są moim zdaniem wiarygodne (zostały sprawdzone przeze mnie i moich znajomych).
Proponuję wam spróbować swoich umiejętności na giełdzie oraz na zakładach bukmacherskich, oczywiście nie wpłacając przy tym własnych pieniędzy a mieć szansę na naprawdę duże pieniądze.

Więc tak instrukcja i link do gry na giełdzie podaje poniżej. W prezencie dostajemy 50zł (dźwignia wynosi 1:200, to co ugramy ponad 50zł możemy od razu wypłacić)

Instrukcja otrzymania bonusu(w wypadku jakby strona była po angielsku w prawym górnym rogu zmień na polski):
1. Kliknij w niebieski napis "Darmowy bonus 50,00 zł - bez wymaganej wpłaty!" (mniej więcej po środku strony)
2. Kliknij w niebieski napis " KLIKAJĄC TUTAJ" (na górze strony pod " Jak uzyskać DARMOWY bonus 50,00 zł"
3. Kliknij w niebieski napis "Kliknij, aby pobrać" (po prawej stronie)
4. Zainstaluj oprogramowanie.
5. Uruchom program
6. Wymierz tryb handlu (duże pieniądze).
7. Utwórz konto.
8. Podaj swoje dane (w prawym górnym rogu jest przycisk umożliwiający to)
9. W następnym okienku podaj swój numer telefonu.
10. Wybierz opcje "wyślij mi sms"
11. Kod otrzymany smsem wpisz w okienko poniżej.
12. Ciesz się BONUSEM.

Link:
Kod: Zaznacz cały
http://www.plus500.com/?id=4405&pl=1

Drugi sposób na kasę to gry bukmacherskie. Tu instrukcji podawać nie będę ze względu że jest bardzo łatwo otrzymać bonus. Niestety wynosi on tylko 5zł ale w bardzo łatwy sposób można to pomnożyć kilka razy nawet w jeden dzień.

Link:
Kod: Zaznacz cały
https://recruiter.betsafe.com/welcome/?recruiter_id=5tkYovFrhhfEkCCQdomutw==

Proszę używać linków które podałem ze względu na to że ja należę do programu partnerskiego i za to że wy się rejestrujecie i dostajecie bonus ja dostaje punkty a wy nic nie tracicie.
Więc jeśli macie zamiar się zarejestrować to za to że wam pomogłem proszę tylko o używanie moich linków.

Dzięki, pozdrawiam.
timesak
Gosc

Powrót do Biznes, ekonomia, praca