k0rektorowy
przez k0rektorowy » 18 lut 2010, o 03:11
No witajcie!
Nazywam się Paweł. Znajomi mówią na mnie korek, jebson, etc. Wkrótcę skończę lat piętnaście. Mieszkam w Szczecinie, ostatnio mam małe problemy ze szkołą, ale teraz staram się wyjść jakoś na prostą i wszystko idzie w dobrym kierunku. Kiedyś grałem w piłkę nożną, lecz teraz gram bardziej 'okazjonalnie' niż w jakimś klubie. Moim wielkim zainteresowaniem są samochody. Od kąd pamiętam, zawsze gdy zobaczyłem samochód, pojawiał się u mnie uśmiech na twarzy. Ford- tak, właśnie mój ulubiony producent samochodów. Dodam jeszcze to, że niechętnie rozmawiam z osobami, które za dużo używają emotek typu 'xD', ';D' ':d' ':P' no i tak dalej. Przyznam, kiedyś sam co drugie słowo waliłem emtokę, jednak teraz myślę, że nieco dojrzałem, staram się jak najmniej ich używać. No cóż mogę jeszcze powiedzieć, gram w SAMP, na serwerze ls-rp, jeżeli chcesz ze mną na ten temat pogadać, bądź grasz na tym serwerze, wal na PW, napewno się zgramy. No to by było chyba na tyle, trochę się rozpisałem, więc wątpie, że komuś się będzie to chciało czytać.
"Na ulicach mentlig, zresztą jak wszędzie..."