inteligencja

Interesuje Cię zachowanie człowieka, jego mowa ciała sposób bycia i czym to jest spowodowane? To dział dla Ciebie. Znajduje się tu również parapsychologia i grafologia oraz inne dziedziny związane z zachowaniem człowieka.

Postprzez melassa » 17 maja 2009, o 17:35

Badano mi kiedyś inteligencję i wynik wyszedł całkiem ładny- 127. Mój brat ma 146, ale to ja mam lepsze wyniki w nauce. Z trzeciej strony moja najlepsza koleżanka ma wynik na poziomie 110 i to ona zgarnia stypendium naukowe, a nie ja.

Inteligencja to nie wszystko:)
melassa
Gosc

Reklama

Re: inteligencja

Postprzez lucjuk » 18 maja 2009, o 03:53

melassa napisał(a):Badano mi kiedyś inteligencję i wynik wyszedł całkiem ładny- 127. Mój brat ma 146, ale to ja mam lepsze wyniki w nauce. Z trzeciej strony moja najlepsza koleżanka ma wynik na poziomie 110 i to ona zgarnia stypendium naukowe, a nie ja.

Inteligencja to nie wszystko:)

Przede wszystkim to co tłuką w szkole, to jest zwykłe rycie na pamięć w baaardzo dużym procencie, więc inteligencja nie ma z tym wiele wspólnego.
"Wszyscy ludzie rodzą się równi i mają prawo do życia, wolności i szczęścia"
Obrazek
http://student.agh.edu.pl/~lucjuk
Polecane:
http://platformaobywatelska.cba.pl/
lucjuk
Weteran

Postprzez pretxt » 20 maja 2009, o 19:42

Według mnie inteligencja to nic innego jak "myślenie". To nic trudnego, nic nie kosztuje i nic nie boli. Jeśli myślisz racjonalnie jesteś inteligentny. Mądrym możesz być po przeczytaniu miliona książek, inteligentnym od urodzenia, ale nic nie dorówna mądrości życiowej!
Obrazek
Obrazek
Obrazek
pretxt
Rekrut

Postprzez Nikotyna » 18 lut 2010, o 22:34

Inteligencja jest to to co pozwala ci szybciej podjąć decyzję, poderwać dziewczyne, szczelić komuś teksta (szkolny freestyle), wpaść na rozwiązanie z matmy, kontrolować język, zrobić zasadzkę- jest to nic innego jak procesor w Pececie i zegar procesora. Zwiększyć są ćwiczenia np. rozprawienie pojęcia miłość. Więcej google.pl
Nikotyna
Rekrut

Reklama

Poprzednia strona

Powrót do Psychologia

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot], groszek