Ubezpieczenia autka

Wrrum?lubisz dźwięk pracującego silnika? jazda samochodem to Twój żywioł?pasjonują
Cię 4 kółka?podziel się z innymi swoimi doświadczeniami za kierownicą oraz powiedz jaka marka Twoim zdaniem kręci dziewczyny.

Postprzez roya » 15 mar 2010, o 12:48

Teraz zadać egzamin za pierwszym razem to mistrzostwo świata :D
Ale fajnie dostać taką nagrodę, powinny jeszcze być jakieś nagrody pocieszenia dla tych, którzy za pierwszym razem nie zdali :grin:
roya
Gosc

Reklama

Re: Ubezpieczenia autka

Postprzez boliszka » 16 mar 2010, o 23:19

Ja widziałam własnie to w TV, i z tego co pokazywali to sporo ludzików zdało i otrzymalo karte PZU Pomoc.
boliszka
Rekrut

Postprzez roya » 17 mar 2010, o 11:54

No i słusznie, przyda się na początek dla młodych kierowców, z kartą będzie raźniej i pewniej, ale to ładnie ze strony PZU, że takie wsparcie oferują młodym driverom. Ja nie widziałam tego programu i nie wiem czy to we wszystkich ośrodkach WORDU jest taka akcja?
roya
Gosc

Postprzez negtorn » 20 mar 2010, o 18:04

Parasol ochronny przydaje się w każdym wydaniu jednak trzeba też pamiętać że AC chroni tylko auto o siebie musimy równiż zadbać trzeba mieć jakiś plan na życie.
negtorn
Gosc

Postprzez roya » 23 mar 2010, o 13:25

No ba, ale parasolem też jest w jakimś tam stopniu karta, którą nota bene można wygrać teraz w konkursie na blip, trzeba hasło wymyślić, albo fotkę przesłać, zresztą tu tu jest wszystko opisane. Ja już zdjęcia wysłałam 8-)
roya
Gosc

Postprzez negtorn » 24 mar 2010, o 21:26

Hehe właśnie słyszałem o tym konkursie fajna sprawa że coś się dzieje z tym kierunku może coś społeczeństwo zyska na tym no nie wiem ujawnieniu :P np dziur w drogach....
negtorn
Gosc

Postprzez boliszka » 25 mar 2010, o 23:44

Musze w takim razie dodac sobie PZU na blipie do obserwowanych i tutaj bacznie przygladac sie poczynaniom ubezpieczyciela.
boliszka
Rekrut

Postprzez roya » 29 mar 2010, o 11:39

negtorn napisał(a):Hehe właśnie słyszałem o tym konkursie fajna sprawa że coś się dzieje z tym kierunku może coś społeczeństwo zyska na tym no nie wiem ujawnieniu :P np dziur w drogach....

Społeczeństwo nie wie, że w ogóle taka karta pomocy istnieje i mnie się wydaje, że to akcja promująca ten assistance i dobrze, bo mogą dowiedzieć się o niej ludzie którzy nie maja ubezpieczenia w pzu.
Od dziś głowię się nad hasłem reklamowym, bo od poniedziałku do piątku hasła biorą udział w losowaniu karty :-P
roya
Gosc

Postprzez negtorn » 30 mar 2010, o 00:35

Karta kartą dobrze że o oc i ac wiesz :) bez tego nie można jeździć a jak Fundusz Gwarancyjny ściga to kary są potem naprawdę duże.
negtorn
Gosc

Postprzez roya » 2 kwi 2010, o 00:56

Bez AC jeździć przecież można, a jak kogoś nie stać to chociaż w kartę te kilka złotych warto zainwestować, przecież to są niewielki pieniądze, a zakres pomocy jest bardzo szeroki.
roya
Gosc

Reklama

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Motoryzacja

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]