Ja noszę majty a co tam ;D TakeAGift Nareszcie ruszyło i mają świetne nagrody nie zwlekaj i zarejestruj się. Jest to coś niesamowitego, nareszcie POLSKI LOCKERZ !!! Więcej informacji tu: http://jakzgarnacnagrodyzafree.blog.onet.pl/ na tym blogu znajdziecie też info o innych stronach tego typu
Co powinno być w torebce... hm... Nie wiem w sumie co powinno być ale moja dziewczyna to ma: - Skompletowaną kosmetyczke - telefon - chusteczki higieniczne - lusterko - portfel - gume do żucia - długopis Sporą ma tą torbę Tego nie można nazwać torebką Polecam artykuły: Jak skompletować wakacyjną kosmetyczkę? Myślę, że to są cenne wskazówki
to ja chyba jestem dość nietypową kobietą;p bo po każdym wyjściu sprzątam w torebce, śmieci wyrzucam. kosmetyków nie nosze, bo to dla mnie zbędny balast. ale zawsze tam jest komórka, lusterko, pomadka ochronna, chusteczki, gumy do żucia, portfel i czasami książka i inne pierdoły w zależności od sytuacji
Za dużo, w każdym razie. Trochę kosmetyków, portfel, telefon, to podstawa, a reszta według potrzeby, czasem cos do picia, rękawiczki, chusta,......