dzikusek:) napisał(a):Szczerze mówią według mnie JoniMax ma rację.
Sorry nie wiem jak wy ale ja osobiście wolałabym być biedna, niż zarabiać w taki sposób! Takie dziewczyny w ogóle nie szanują samej siebie, można robić różne rzeczy, ale sprzedawać swoje ciało? Dla mnie przesada!
A ty stalker tak je bronisz, a ciekawe czy byś chciał, żeby twoja dziewczyna takie rzeczy robiła?
Ma racje,a w czym?
Niz zarabiac w taki sposob?.Mowimy o tancu przy rurze a nie o prostytutkach stojacych przy drodze.
Dziewczyny takie (w wiekszosci)nie uprawiaja sexu za pieniadze,nie puszczaja sie na prawo i lewo a w dobrych klubach maja taka ochrone,ze za brzydkie odzywki pod ich adresem ochrona w ciagu 3sek.wyrzuca klienta.
Dziewczyny takie nie szanuja samej siebie?Grubo sie mylisz,rownie dobrze mozesz powiedziec,ze modelki na wybiegach prezentujace kolekcje erotyczne lub bielizne tez sie nie szanuja bo sprzedaja swoje ciala.
Oczywiscie,ze bronie bo znam takie dziewczyny i wiem ze sa porzadniejsze od nie jednej panienki z porzadnego domu,jeszcze raz podkreslam,ze mowimy tu o dziewczynach tanczacych przy rurze a nie o prostytutkach wiec nie uogolniajcie i nie mylcie tego bo roznica jest kolosalna.