Przy rurze

Lubisz tańczyć? A może jesteś królem parkietu? Jeżeli nie?nic nie szkodzi..może wybierzesz dla siebie kurs tańca albo poznasz jakąś miła tancereczkę. To wszystko w tym dziale.

Postprzez gigazbych » 25 paź 2008, o 01:19

ich zawód mój starszy brat był kiedyś na dyskotece w poznaniu tanczył na rurze i wygrał płyte od jakiegos dj-a :D
gigazbych
Gosc

Reklama

Re: Przy rurze

Postprzez sadako » 26 paź 2008, o 00:34

ja kiedyś na dyskotece zatańczyłąm przy rurze. Ale to był tylko raz, nie zamierzam więcej;)
sadako
Admiral

Postprzez stalker » 26 paź 2008, o 17:39

JoniMax napisał(a):zdziry! takie to tylko na ruchanko

UUUUUUUU OJ czlowieku,Twoja wypowiedz jest absurdalna,zalatuje beznadziejna wiedza i totalnym kretynizmem oraz brakiem tolerancji i wiedzy o spoleczenstwie.Wypowiedz plytka,denna ignorujaca samego siebie,wiec nie wypowiadaj sie w taki sposob.
Osobiscie znam pare dziewczyn zajmujacych sie tym i sa to dziewczyny,ktorych ze swieca szukac,madre inteligentne i oczywiscie z figura modelki.Niektore pracuja zeby dorobic,inne wykonuja to zawodowo.
Jakbys wiedzial ile taka tancerka bierze za jedna noc w exkluzywnym klubie,to jestem przekonany,ze Twoja polroczna wyplata[jezeli pracujesz]to kropla w morzu.
Nie oceniajmy calosci po jednostce!!!
Jeden czlowiek-jedna legenda
stalker
Weteran

Postprzez dzikusek:) » 22 gru 2008, o 00:03

Szczerze mówią według mnie JoniMax ma rację.
Sorry nie wiem jak wy ale ja osobiście wolałabym być biedna, niż zarabiać w taki sposób! Takie dziewczyny w ogóle nie szanują samej siebie, można robić różne rzeczy, ale sprzedawać swoje ciało? Dla mnie przesada!

A ty stalker tak je bronisz, a ciekawe czy byś chciał, żeby twoja dziewczyna takie rzeczy robiła?
dzikusek:)
Gosc

Postprzez stalker » 22 gru 2008, o 01:10

dzikusek:) napisał(a):Szczerze mówią według mnie JoniMax ma rację.
Sorry nie wiem jak wy ale ja osobiście wolałabym być biedna, niż zarabiać w taki sposób! Takie dziewczyny w ogóle nie szanują samej siebie, można robić różne rzeczy, ale sprzedawać swoje ciało? Dla mnie przesada!

A ty stalker tak je bronisz, a ciekawe czy byś chciał, żeby twoja dziewczyna takie rzeczy robiła?

Ma racje,a w czym?
Niz zarabiac w taki sposob?.Mowimy o tancu przy rurze a nie o prostytutkach stojacych przy drodze.
Dziewczyny takie (w wiekszosci)nie uprawiaja sexu za pieniadze,nie puszczaja sie na prawo i lewo a w dobrych klubach maja taka ochrone,ze za brzydkie odzywki pod ich adresem ochrona w ciagu 3sek.wyrzuca klienta.
Dziewczyny takie nie szanuja samej siebie?Grubo sie mylisz,rownie dobrze mozesz powiedziec,ze modelki na wybiegach prezentujace kolekcje erotyczne lub bielizne tez sie nie szanuja bo sprzedaja swoje ciala.
Oczywiscie,ze bronie bo znam takie dziewczyny i wiem ze sa porzadniejsze od nie jednej panienki z porzadnego domu,jeszcze raz podkreslam,ze mowimy tu o dziewczynach tanczacych przy rurze a nie o prostytutkach wiec nie uogolniajcie i nie mylcie tego bo roznica jest kolosalna.
Jeden czlowiek-jedna legenda
stalker
Weteran

Postprzez sadako » 1 sty 2009, o 15:45

zgadzam się ze stalkerem. Facet chce popatrzyc na ładną dziewczynę, dziewczyna chce zarobic. W większości klubach nie wolno dotknąć tańczącej dziewczyny wiec jak to mozna nazwać sprzedawaniem ciała?
sadako
Admiral

Postprzez miÄ™tówka » 15 cze 2011, o 15:26

Pozazdrościć tancerkom kondycji! To naprawdę nie lada wyczyn. A gdzieś nawet czytałam, że tancerki pole walczą o to, aby taniec na rurze stał się dyscypilną olimpijską :).
miętówka
Gosc

Postprzez liveyourlife » 15 cze 2011, o 19:21

Jak kobieta lubi to niech sobie tańczy, ale co do ich kondycji no to wielki szacun i chylę czoła wszystkim tancerkom :) :clapping:
Ready 2 go if You say so!:)
liveyourlife
vc Prezes

Reklama

Poprzednia strona

Powrót do Taniec

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]