Jak faceci doprowadzają nas do szaleństwa?

To co kobietki lubią najbardziej?czyli plotki i ploteczki na tematy ściśle tajne przed facetami.

Postprzez Theak » 8 wrz 2009, o 01:59

ja nie sądzę, że to złe, ale jakoś dziwnie mi się o tym myśli, bo jestem przyzwyczajony do swojej byłej, a ona uwielbiała tylko wszystko co jest delikatne, więc jak się wyobrażam to co enigma napisała to mi to nijak nie pasuje, choć szczerze mówiąc to myślę, że większość osób ma w sobie coś takiego, dzikiego.
Czary, Zaklęcia i Magia - serwis internetowy o magii TajemniceMagii.pl
Theak
Gosc

Reklama

Re: Jak faceci doprowadzają nas do szaleństwa?

Postprzez enigma » 8 wrz 2009, o 04:21

Zdecydowanie się z Tym zgadzam, że każdy ma coś dzikiego w sobie.
A tak w ogóle, to ja lubie tylko pocałunki brutalne. W niczym innym brutalności sobie nie życzę. Lubie kiedy facet, przytula mnie ciepłą kołderką jak jestem chora i mam nos czerwony jak Rudolf i lubie kiedy nie ucieka jak mam okres i wyzywam go od mizoginistów. Lubie jak chwyta mnie za rękę siedząc, kiedy milcząc siedzimy obok siebie oglądając zachód słońca nad jeziorem. Lubie być przytulana, gładzona po włoskach. Kiedy śpiewa dla mnie piosenki, kiedy patrzy mi w oczy i mówi, że jestem piękna. Lubie jak goni za mną przez pół miasta z szalikiem, którego zapomniałam zabrać. Kiedy wytrzymuje w pkoju z moją mamą nieokazując, żę chętnie uciekł by przez okno. Lubie kiedy na mnie krzyczy, kiedy użalam się nad sobą a potem podsuwa pod nos ulubionę czekoladki i tłumaczy, zę wcale tak nie jest jak myślę. Lubie, jak się nie wścieka, kiedy po raz kolejny zepsuje komputer. Lubie jak pomaga mi znaleść psa, który uciekł piąty raz w tygodniu.
Jestem normalna... No poza tymi pocałunkami... to taka mała dewiacja :oops:
enigma
Gosc

Postprzez Theak » 9 wrz 2009, o 23:12

jeśli chodzi tylko o pocałunki to niema w tym nic dziwnego :)
Czary, Zaklęcia i Magia - serwis internetowy o magii TajemniceMagii.pl
Theak
Gosc

Postprzez himna » 5 mar 2010, o 02:30

Przedw szystkim inteligentni i majacy jakies zdanie
himna
Gosc

Postprzez wacek » 26 mar 2010, o 00:38

Chodzi o to, że chłopak wydaje się wstydzić, czy bać powiedzieć tego na głos i to dla dziewczyn jest słodkie.
wacek
Gosc

Postprzez Mendie » 7 kwi 2010, o 14:20

Pozytywne szaleństwo: kiedy robi mi jakieś dziwne niespodzianki np. nie zapowiedzianie zabiera mnie w góry albo gdzieś indziej :) Kiedy okazuje mi to że mnie kocha w inny niż zwykle sposób, kiedy mnie przytula i kiedy mnie rozśmiesza :D np w przeprosinach za późny powrót (bez uprzedzenia ! ) dostałam śmiesznego krulikotka http://www.krulikot.pl/playback.html?h= ... a65f83bb90 :P I jak go tu nie kochać ? :P
Negatywne szaleństwo: hmm.. jeszcze takiego nie doświadczyłam ;)
Mendie
Gosc

Postprzez boliszka » 7 kwi 2010, o 18:54

Ale sie usmiałam z Twojego postu- cóz to za pomysł z krulikotem.
Ale musze przyznac ze Twój facet sie mega kreatywny.
I co Ty na to wszystko ? pomogło ? ;-)
boliszka
Rekrut

Postprzez Mendie » 8 kwi 2010, o 12:23

Akurat tym razem pomogło :grin: Rozśmieszył mnie tym bardzo :) A teraz to ja chce mu zrobić niespodzianke i wygrac dla niego bilet na finał LM :) I nie myślcie ze to ma być takie coś za coś :) po prostu wiem żeby go to ucieszyło :P . A w sumie jakbym się mocniej postarała to łatwo mogłabym to wygrać, bo muszę tylko ułożyć swój tekst tego krulika. Mam nadzieje że mi zaliczą jakbym ułożyła tekst jako dziewczyna :grin: pomysle jeszcze
Mendie
Gosc

Postprzez boliszka » 8 kwi 2010, o 20:29

W sumie bardzo fajny pomysł.Szkoda tylko ze mojemu brakuje tego typu pomysłów.
A przyznam ze chetnie zobaczyłabm u siebie na poczcie chociazby takiego krulikota.
Dlaczego faceci sa tacy różni ?
boliszka
Rekrut

Postprzez Mendie » 9 kwi 2010, o 14:58

ej no to wyslij mu niby tak od niechcenia tylko link bez układania .. albo powiedz że gdzieś to widziałaś i CI sie podobało - powinien chyba sie domyśleć że byś chciała takiego dostać :P :D
Mendie
Gosc

Reklama

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Świat Kobiet

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]