dieta..

Kiedy dopadnie Cię ból głowy a Goździkowa nie pomoże to dział dla Ciebie. Na pewno znajdziesz złoty środek dla siebie?nie tylko na ból głowy.

Postprzez werkaa » 2 gru 2009, o 05:21

Myśle, że jeśli zależy nam na długofalowych efektach to warto wspomóc dietę ćwiczeniami fizycznymi poprzedzonymi jakimś suplementem np. z L-karnityną;)
Święta! Niebawem Święta!
werkaa
Rekrut

Reklama

Re: dieta..

Postprzez pinki » 18 sty 2010, o 10:34

a znacie może dietę dla osoby która ma zapalenie jelita i przewlekłe biegunki?
pinki
vc Prezes

Postprzez beee » 20 sty 2010, o 15:08

Ja używam bardzo prostej diety, choc nawet nie wiem czy można to dietą nazwać.

Staram się nie obzerac i jesc częściej. Np na sniadanie zjem pare kromek, potem zupa i jakis obiad - ale nie nakladam bog wie ile. Na kolacje zjem znow pare kromek - czyli czesciej, ale mniej.

Do tego cwiczenia i jest dieta cud :D
beee
Gosc

Postprzez pinki » 16 kwi 2010, o 06:33

dieta to może i ograniczenia ale dla osób chorych czasami zbawienie
pinki
vc Prezes

Postprzez pinki » 23 kwi 2010, o 04:04

osoby z nieswoistym zapaleniem jelita muszą bardzo uważać co jedzą, biorąc przy tym do końca życia leki jak asamax
pinki
vc Prezes

Postprzez pinki » 5 maja 2010, o 12:16

we wszystkim trzeba miec umiar by potem nie żałować i nie być skazanym na czopki z mesalayną
pinki
vc Prezes

Postprzez pinki » 10 maja 2010, o 10:08

każda chora na cokolwiek osoba koniecznie musi dostosować sobie dietę nawet przy braniu mesalazyny
pinki
vc Prezes

Postprzez jmichalska24 » 29 wrz 2010, o 17:03

jeszcze niedawno nie miałam dnia bez pączka czy też wizyty w jakimś fast foodzie. teraz to wszystko się zmieniło. przestałam wrzucac w siebie wszystkie te świństwa. nie tylko jestem lżejsza, ale i szczęśliwsza. poza zmianą diety, zapisałam się także na zajecia sportowe. chodzę sobie we wrocławiu do Namaste, szkoły jogi. polecam wszystkim, zwłaszcza, że teraz możecie miec tam lekcje za minimalna kwotę, dzięki rabatowi ze strony fastdeal.pl. więcej w ogóle się poruszam. poza jogą, chodzę też od czasu do czasu na basen, biegam rano. wzięłam psa ze schroniska i razem urządzamy sobie codziennie długie spacery nad jeziorko. on się wybawi a ja zaznam trochę ruchu. jest super. polecam wszystkim.
jmichalska24
Gosc

Postprzez Reven » 16 cze 2011, o 14:44

jmichalska24 napisał(a):jeszcze niedawno nie miałam dnia bez pączka czy też wizyty w jakimś fast foodzie. teraz to wszystko się zmieniło. przestałam wrzucac w siebie wszystkie te świństwa. nie tylko jestem lżejsza, ale i szczęśliwsza. poza zmianą diety, zapisałam się także na zajecia sportowe. chodzę sobie we wrocławiu do Namaste, szkoły jogi. polecam wszystkim, zwłaszcza, że teraz możecie miec tam lekcje za minimalna kwotę, dzięki rabatowi ze strony fastdeal.pl. więcej w ogóle się poruszam. poza jogą, chodzę też od czasu do czasu na basen, biegam rano. wzięłam psa ze schroniska i razem urządzamy sobie codziennie długie spacery nad jeziorko. on się wybawi a ja zaznam trochę ruchu. jest super. polecam wszystkim.

Bardzo fajny i przede wszystkim rozsądny plan. Ostatnio moja partnerka też przeszła na dietę, wybrała sobie dietę 36s i bardzo ją zachwala ale zastanawiamy się jakie formy ruchu będą najlepsze. Tym bardziej, że sam ostatnio przytyłem i doszedłem do wniosku, że trzeba by coś zrobić sensownego , a że psa bardzo chciałbym mieć, to właśnie dałaś mi super argument, żeby moja lubą przekonać. Genialne !! thx!
Reven
Gosc

Postprzez liveyourlife » 16 cze 2011, o 17:08

Żadna dieta nie pomoże, jeśli nie będziemy się ruszali...można stosować cudowne diety, ale jeśli nie ma wysiłku fizycznego to tym bardziej nam w boczki wchodzi...ruch ruch i jeszcze raz ruch!!! (oczywiście pod każdą postacią :P)
Ready 2 go if You say so!:)
liveyourlife
vc Prezes

Reklama

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Zdrowie

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot]