Podróże

Kolekcjonujesz znaczki? A może hodujesz patyczaki? Napisz o swoim hobby, znajdź inne osoby podzielające twoje zainteresowania.

Postprzez Mart » 1 wrz 2010, o 02:41

superancko taka wyprawa z dyskotekę, tylko o ile znam siebie skonczyło by sie tym, że po dyskotece starczyło by mi ledwo czasu na prysznic i przebranie... jak mnie nogi poniosa nikt mnie z parkietu nie zdejmie :D

Byłam na tym promie i tanczyłam do białego rana na szczęście było to drodze powrotnej. Już mnie Dj musiał z parkietu ściągać :P

werkaa, wakacje jak zimno to nie wakacje :p - nie no żartuję... co do planowania wakacji lubię mieć wszystko dopięte na sotatni guzik, żeby mozna bylo zwiedzic jak najwiecej. W tym roku jednak 90% było mocno spontaniczne.
Mart
Rekrut

Reklama

Re: Podróże

Postprzez dorota_czarna » 1 wrz 2010, o 16:48

ojjj, imprezy na promie to są nieziemskie, fakt :D na pewno podróż promem jest atrakcyjniejsza niż lot samolotem ;)

co do rezerwowania wcześniej to owszem, odkąd mam dziecko i pracę to raczej nie mogę sobie pozwolić na spontaniczne wyjazdy, no chyba, ze takie krótkie weekendowe, które nie wiążą się z nieobecnością w pracy... zima ma być ostra, więc chętnie uciekłabym na trochę, ale raczej nie będzie mnie stać :?
dorota_czarna
vc Prezes

Postprzez Mart » 5 wrz 2010, o 15:52

skoro normalne imprezy są nieziemskie pomyśl co by to było jakby panieński albo kawalerski tam zorganizować :D
(wynalazłam - http://www.unityline.pl/oferta/oferta_d ... _promem_sk )
Mart
Rekrut

Postprzez dorota_czarna » 5 wrz 2010, o 17:20

hehehe, a wiesz, ze jak płynęłam promem, to akurat był wieczór kawalerski? widać było, że się panowie świetnie bawili ;)
tak się akurat z koleżankami zastanawiamy, bo jedna nasza znajoma wychodzi za mąż niedługo i jeśli będzie nas stać to też zrobimy wieczór panieński na promie ;)
dorota_czarna
vc Prezes

Postprzez Szpila » 12 wrz 2010, o 13:24

Wieczór panieński na promie, to świetna impreza, szkoda, ze mieszkam na południu i zdecydowanie za daleko nad morze mam, tak na jedna imprezę.
Szpila
Rekrut

Postprzez dorota_czarna » 1 paź 2010, o 14:42

ja akurat mam bardzo blisko, mieszkam prawie nad morzem ;) teraz akurat rozważamy koncert Jay Delano na pełnym morzu, to też może być ciekawa opcja na spędzenie weekendu...
http://www.unityline.pl/oferta/oferta_d ... jay_delano
dorota_czarna
vc Prezes

Postprzez goska » 3 paź 2010, o 23:37

zaskoczyła mnie ta oferta, a dokładnie cena 199zł od osoby. a w cenie z tego co widzę:
? podróż w obie strony z miejscem w kabinie
? koncert Jay Delano
? kolacja i śniadanie w formie bufetu
? rabat 15% na lunch w cafeterii lub restauracji
? 3 drinki
? pokaz taneczny
? pokaz barmański
brzmi kuszÄ…co :D
goska
vc Prezes

Postprzez dorota_czarna » 4 paź 2010, o 16:45

to fakt cena niezła, a przeżycia na pewno będą niezapomniane :) kiedy ja płynęłam, rejs kosztował jakieś 260 zł i to juz wtedy było tanio jak na taką ilość atrakcji :)
dorota_czarna
vc Prezes

Postprzez goska » 4 paź 2010, o 20:03

A gdzie płynęłaś? z Unity Line? kurde, coraz większą mam ochotę na taki rejs, choć na weekend :D
goska
vc Prezes

Postprzez dorota_czarna » 7 paź 2010, o 18:04

tak płynełam z nimi w maju do Szwecji, gdzieś w tym wątku chyba są nawet zdjęcia z rejsu :glare:

dorota_czarna napisał(a):pokaz barmański na promie był świetny, tu taka mała zachęta ;)
Obrazek
Obrazek
a co do kajut, to nasza wyglądała tak:
Obrazek
oczywiście było tam też miejsce na ciuchy i łazienka z umywalką, toaletą i prysznicem, wszystko czyste i schludne

a tu jeszcze sam prom, chociaż zdjęcia na stronie są lepszej jakości to i tak Wam pokażę :P
Obrazek
dorota_czarna
vc Prezes

Reklama

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hobby

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot], termos