Re: Jaki macie telefon komórkowy?
przez matra » 4 lis 2008, o 02:19
może się nie zgodzić, ale to wynika tylko z tego, że jestem ogólnie negatywnie nastawiona do tego typu postępu techniki. zaraz telefon będzie miał aparat 12mpx, albo nawet lustro. i może ktoś się zajara, ale mi się to nie podoba.
np nokie z serii N - wszystkomające.. w cholerę elektroniki- ma się co psuć. a pewnie wielu i tak ma taką cegiełkę dla lansu i nawet w połowie nie wykorzysta jej możliwości - nie wnikam.
to, czego bardzo żałuję w tym telefonie to to, że zamieniłam swój stary na cegłę, która ma piekielnie słaby wibrator i fatalną głośność [idąc zatłoczoną, gwarną ulicą nie usłyszę - nie ma bata i już], co podobno w nowszych modelach [przynajmniej nokii] jest normą.
aparat do swoich potrzeb mam o niebo, albo i więcej lepszy niż to coś w moim telefonie, na imprezy pożyczam kompakt od Mamy ostatecznie, z mp3 nie korzystam - tez mam osobno. i może mam trzy przedmioty zamiast jednego, ale mają one znacznie lepszą klasę, niż te miniaturki w telefonie. no i nie podoba mi się to wszystko w jednym i już.
tiruriru (-%
---------
"Gdy byłem mały, chciałem mieć psa. Ale moi rodzice byli na to za biedni i kupili mi mrówkę."
>>moja galeria<<