Gmero.pl - zlecenia w sieci

Dyskusje na tematy sprzętu, oprogramowania, języków programowania, stron internetowych itp.

Postprzez vitek » 3 lis 2010, o 22:02

Znalazłem w sieci ciekawy serwis Gmero.pl, z którego jestem bardzo zadowolony. Idea jest prosta. REjestrujesz się, przeprowadzasz aktywację konta i ... zarabiasz :D Wykonujesz proste zlecenia, które są dostępne. Ja sam wykonałem parę zleceń i... wpadło mi parę grosza :P Zacytuję tekst ze strony głównej serwisu, aby wyjasnić ciut więcej:

Komputer z dostępem do Internetu, własny rachunek bankowy i nieco wolnego czasu wystarczą, by samemu stworzyć sobie własne miejsce pracy, zarabiać lub ?zatrudniać?. Drobne zadania za drobną opłatą - zlecającym pozwolą zaoszczędzić czas, a wykonawcom przyniosą zysk. To Wy zdecydujecie, kiedy zarabiać, a kiedy ?zatrudniać? innych. Nawet nie posiadając szczególnych umiejętności możecie stworzyć mini system gospodarczy pozwalający sprawnie funkcjonować bez administracyjnych kłód pod nogami.

Oznacza to, że możecie zlecać zadania z czegoś, z czym macie problemy za parę złotych i otrzymywać to na czym Wam zależy. Obustronny zysk. I to mi się podoba. Serwis jest młody, ale rozwija się coraz szybciej i coraz więcej zleceń jest do wykonywania. A są to naprawdę proste zlecenia, także zapraszam wszystkich do odwiedzin i zapoznania się z serwisem gmero.pl

W sumie chętnie wysłucham Wasze opinie tutaj i co myślicie o tym.
vitek
Gosc

Reklama

Powrót do Komputery i Internet

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]