Kobieta jako szef

Rozmowy o związkach, czyli o nas, zauroczenie, miłość, małżeństwo, rozstania, smutki ...

Postprzez Mart » 31 sie 2010, o 18:16

grunt to dobra organizacja. A jeśli ma się własną rodziną to umiejętność współpracy i dogadywania się takżę ze swoim partnerek. Zawsze można starac się pogodzić czas pracy i dostosować również jeśli ma się dziecko.
Mart
Rekrut

Reklama

Re: Kobieta jako szef

Postprzez Darcy » 5 lis 2010, o 20:30

Przeciez tu nie chodzi o plec, tylko predyspozycje psychiczne. Czasem kobieta rzadzi w domu, w ten sam sposob moze przeciez zarzadzac firma. A teraz serio- mam taka szefowa, ktora jest chlodna, rzeczowa i konkretna. Nie mowiac juz o tym, ze jest madra. Bez tego nie zostalaby zreszta szefowa. W ogole uwazam ze taki watek na forum juz nie powinien istniec, powinno byc oczwistoscia rownouprawnienie. Basta.
Darcy
Gosc

Postprzez dorota_czarna » 11 lis 2010, o 20:04

oczywiście, ze jest równouprawnienie, przecież nikt tu tego nie neguje? a w wątku chodzi wyłącznie o to, jak osobiście odbieramy kobiety szefów i mężczyzn szefów, więc jak dla mnie to może sobie istnieć, chętnie poczytam opinie, zwłaszcza, że u mnie decyzja już zapadła i firma będzie, a ja będę szefem, początkowo sama sobie ;)
dorota_czarna
Prezes

Postprzez Mart » 15 gru 2010, o 19:24

a tu znaleziony artykuł odnośnie równouprawnienia - polecam do przeczytania, można poszperać po portalu i fajne rzeczy wynaleźć :D
http://spoti.pl/dokument/2794/zasada-ro ... i-mezczyzn
Mart
Rekrut

Postprzez leaf_woman » 16 gru 2010, o 01:25

Tak mamy takie równouprawnienie, że kobieta na tym samym stanowisku zarabie około 30% mniej niż facet.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
leaf_woman
vc Prezes

Postprzez miÄ™tówka » 15 cze 2011, o 14:47

Ja mam bardzo przyjemne wspomnienia związane z kobietą-szefem. Słyszałam jednak o naprawdę niemiłych przypadkach - podobno nikt nie potrafi być tak okrutny wobec innej kobiety tak jak inna kobieta, znajdująca się wyżej w hierarchi...
miętówka
Gosc

Postprzez liveyourlife » 15 cze 2011, o 19:25

Jeżeli chodzi o kobietę szefa to zależy na jaki charakter u babeczki się trafią...są takie z którymi można "konie kraść"(i dzięki Bogu mi się takie trafiały) a są takie, które nie dość, że jadą w Ciebie jak w łysą kobyłę to jeszcze jak jakieś niepowodzenia w firmie jej się trafią to wszystko wina pracownika....drodzy mężczyźni, ale dla Was to jest pozytyw, jak trafiłaby Wam się zgrabna, o blond włosach Pani Prezes :P
Ready 2 go if You say so!:)
liveyourlife
vc Prezes

Reklama

Poprzednia strona

Powrót do Relacje damsko-męskie

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]