homoseksualiści

Interesuje Cię zachowanie człowieka, jego mowa ciała sposób bycia i czym to jest spowodowane? To dział dla Ciebie. Znajduje się tu również parapsychologia i grafologia oraz inne dziedziny związane z zachowaniem człowieka.

Postprzez stalker » 4 lis 2008, o 04:18

I tym postem proponuje zakonczyc ten temat.Kazdy ma swoje poglady.
P.S.Bo w Polsce nie ma tylu czarnych,homo i innych,niz w wymienionych krajach.
Jeden czlowiek-jedna legenda
stalker
Weteran

Reklama

Re: homoseksualiœći

Postprzez Monika » 4 lis 2008, o 15:20

stalker napisał(a):I tym postem proponuje zakonczyc ten temat.Kazdy ma swoje poglady.

no i właśnie o to chodzi by każdy wyraził swoje poglądy.każdy ma swoje zdanie i właśnie na tym opiera się rozmowa na forum:)
Reklama: firmy z branży: hobby i rozrywka dolnośląskie oraz hobby i rozrywka pomorskie w katalogach.
Monika
Pani Moderator ;)

Postprzez lucjuk » 4 lis 2008, o 21:30

Monika napisał(a):
stalker napisał(a):I tym postem proponuje zakonczyc ten temat.Kazdy ma swoje poglady.

no i właśnie o to chodzi by każdy wyraził swoje poglądy.każdy ma swoje zdanie i właśnie na tym opiera się rozmowa na forum:)

Ja tam dyskusję chętnie mogę prowadzić dalej, tak samo jak chętnie poznam argumenty Stalkera na postawione pytania.
Także spokojnie Monika - my swoje wzajemne zdania szanujemy. Co więcej, ze Stalkerem nawet dodaliśmy się do przyjaciół na forum :D
"Wszyscy ludzie rodzą się równi i mają prawo do życia, wolności i szczęścia"
Obrazek
http://student.agh.edu.pl/~lucjuk
Polecane:
http://platformaobywatelska.cba.pl/
lucjuk
Weteran

Postprzez stalker » 4 lis 2008, o 21:40

lucjuk napisał(a):
Monika napisał(a):

Ja tam dyskusję chętnie mogę prowadzić dalej, tak samo jak chętnie poznam argumenty Stalkera na postawione pytania.
Także spokojnie Monika - my swoje wzajemne zdania szanujemy. Co więcej, ze Stalkerem nawet dodaliśmy się do przyjaciół na forum :D

Co prawda to prawda,potwierdzam slowa Lucjuka.
A co do naszej rozmowy to mysle,ze nie ma co wiecej deliberowac,poniewaz troche inaczej rozumiemy slowo "tolerancja".Kolega bardziej od strony prawnej,i tu sie zgodze a ja od strony codziennego zycia.
Jeden czlowiek-jedna legenda
stalker
Weteran

Postprzez lucjuk » 4 lis 2008, o 22:05

stalker napisał(a):
A co do naszej rozmowy to mysle,ze nie ma co wiecej deliberowac,poniewaz troche inaczej rozumiemy slowo "tolerancja".Kolega bardziej od strony prawnej,i tu sie zgodze a ja od strony codziennego zycia.

No to na tym poprzestajemy - chyba, że ktoś jeszcze dołączy się do naszej dyskusji :)
Obrazek
Polecane:
lucjuk
Weteran

Postprzez Nasze-Forum.pl » 4 lis 2008, o 23:14

Ja się chyba nie wypowiadałem, więc do puki takie osoby nie wychodzą paradować z tym na ulicę i nie chcą adoptować dzieci to nic do nich nie mam, bo nie obchodzi mnie kto z kim co robi w łóżku, nie moja sprawa.
Szczególnie śmieszą mnie te parady równości, bo jeśli oni chcą aby inni uważali ich za normalnych, to nie powinni tego robić, heteroseksualni ludzi nie organizują takich parad.
W świecie, w którym głupota stała się normą, warto być nienormalnym ...
Nigdy nie wiem Jak doładować konto w Orange więc sobie napisałem taki wpis :)
Nasze-Forum.pl
Administrator

Postprzez lucjuk » 5 lis 2008, o 02:44

Nasze-Forum.Net napisał(a):Ja się chyba nie wypowiadałem, więc do puki takie osoby nie wychodzą paradować z tym na ulicę i nie chcą adoptować dzieci to nic do nich nie mam, bo nie obchodzi mnie kto z kim co robi w łóżku, nie moja sprawa.
Szczególnie śmieszą mnie te parady równości, bo jeśli oni chcą aby inni uważali ich za normalnych, to nie powinni tego robić, heteroseksualni ludzi nie organizują takich parad.

<jupi> Znowu ktoÅ› kto ma identyczny poglÄ…d jak ja :D
Obrazek
Polecane:
lucjuk
Weteran

Postprzez Jarek » 6 lis 2008, o 01:16

lucjuk napisał(a):
Nasze-Forum.Net napisał(a):Ja się chyba nie wypowiadałem, więc do puki takie osoby nie wychodzą paradować z tym na ulicę i nie chcą adoptować dzieci to nic do nich nie mam, bo nie obchodzi mnie kto z kim co robi w łóżku, nie moja sprawa.

<jupi> Znowu ktoÅ› kto ma identyczny poglÄ…d jak ja :D

Panuje wszechobecna zasada, że to mniejszość powinna się dostosować do większości. Na tym polega demokracja.
Oczywiście jestem po stronie cytowanych Kolegów. Niech każdy robi co chce, jego sprawa. Ale afiszowanie się ze swoimi poglądami, w środowisku, gdzie wzbudza to duże kontrowersje na pewno nie pomoże. Chcą się chajtać? Niech sobie założą własną instytucję. Adopcja? Sory - lekka przesada.
Jarek
Kapitan

Postprzez Wróg Arsenalu » 11 lis 2008, o 03:20

Piszecie, że jeśli oni chcą być uważani za normalnych to nie powinni robić tych swoich parad etc, ale jeśli już chodzi o wychowywanie dzieci - a w związku to przecież coś normalnego - to już jesteście na nie. Więc homoseksualiści mają jednak swoje powody by dążyć do tego by (robić parady) traktować ich jako normalnych ludzi, a nie jakiś "innych"; by mogli trzymać się za ręce czy całować na ulicy nie myśląc co pomyślą o tym inni ludzie. Inaczej mówiąc: by nie musieli się ukrywać ze swoim związkiem. A jak wiadomo, homoseksualizm to wciąż temat do żartów etc. Więc ja im się nie dziwię, że walczą o swoje.

I mimo tego co napisałem powyżej:
- z jednej strony jestem przeciw homoseksualistom, gdyż jako katolik wierze że Pan Bóg stworzył kobietę i mężczyznę by mogli ze sobą żyć, kochać się, a nie teraz ludzie zmieniają te zasady i robią z siebie cudaków, próbują połączyć "góry z górami, a doliny z dolinami" - że tak to ujmę.
-z drugiej strony, kiedy nie patrzę na sprawę homoseksualizmu poprzez religię, to uważam wówczas że każdy człowiek jest wolny, może robić co mu się chce, a nikomu nic do tego. Ale znowu " z drugiej strony" nie popieram np. rasizmu, mimo iż każdy IMO może mieć swoje zdanie i poglądy na dany temat czy sprawę.
Wróg Arsenalu
Gosc

Postprzez lucjuk » 11 lis 2008, o 04:07

Wróg Arsenalu napisał(a):Piszecie, że jeśli oni chcą być uważani za normalnych to nie powinni robić tych swoich parad etc, ale jeśli już chodzi o wychowywanie dzieci - a w związku to przecież coś normalnego

Dla mnie nie jest czymś normalnym, że ktoś wychowuje się bez ojca lu matki, a druga rola jest dublowana.
Ja tu nie mówię o tym co pomyślą inne dzieci w szkole, choć to też trudny temat, ale o rozwoju psychiczny takiego dzieciaka.
Obrazek
Polecane:
lucjuk
Weteran

Reklama

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Psychologia

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]