Najlepsze forum młodzieżowe w sieci!
stalker napisał(a):I tym postem proponuje zakonczyc ten temat.Kazdy ma swoje poglady.
P.S.Bo w Polsce nie ma tylu czarnych,homo i innych,niz w wymienionych krajach.
Monika napisał(a):stalker napisał(a):I tym postem proponuje zakonczyc ten temat.Kazdy ma swoje poglady.
no i właśnie o to chodzi by każdy wyraził swoje poglądy.każdy ma swoje zdanie i właśnie na tym opiera się rozmowa na forum:)

lucjuk napisał(a):Monika napisał(a):stalker napisał(a):I tym postem proponuje zakonczyc ten temat.Kazdy ma swoje poglady.
no i właśnie o to chodzi by każdy wyraził swoje poglądy.każdy ma swoje zdanie i właśnie na tym opiera się rozmowa na forum:)
Ja tam dyskusję chętnie mogę prowadzić dalej, tak samo jak chętnie poznam argumenty Stalkera na postawione pytania.
Także spokojnie Monika - my swoje wzajemne zdania szanujemy. Co więcej, ze Stalkerem nawet dodaliśmy się do przyjaciół na forum
stalker napisał(a):
A co do naszej rozmowy to mysle,ze nie ma co wiecej deliberowac,poniewaz troche inaczej rozumiemy slowo "tolerancja".Kolega bardziej od strony prawnej,i tu sie zgodze a ja od strony codziennego zycia.

Nasze-Forum.Net napisał(a):Ja się chyba nie wypowiadałem, więc do puki takie osoby nie wychodzą paradować z tym na ulicę i nie chcą adoptować dzieci to nic do nich nie mam, bo nie obchodzi mnie kto z kim co robi w łóżku, nie moja sprawa.
Szczególnie śmieszą mnie te parady równości, bo jeśli oni chcą aby inni uważali ich za normalnych, to nie powinni tego robić, heteroseksualni ludzi nie organizują takich parad.

lucjuk napisał(a):Nasze-Forum.Net napisał(a):Ja się chyba nie wypowiadałem, więc do puki takie osoby nie wychodzą paradować z tym na ulicę i nie chcą adoptować dzieci to nic do nich nie mam, bo nie obchodzi mnie kto z kim co robi w łóżku, nie moja sprawa.
Szczególnie śmieszą mnie te parady równości, bo jeśli oni chcą aby inni uważali ich za normalnych, to nie powinni tego robić, heteroseksualni ludzi nie organizują takich parad.
<jupi> Znowu ktoÅ› kto ma identyczny poglÄ…d jak ja
Wróg Arsenalu napisał(a):Piszecie, że jeśli oni chcą być uważani za normalnych to nie powinni robić tych swoich parad etc, ale jeśli już chodzi o wychowywanie dzieci - a w związku to przecież coś normalnego

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]