Najlepsze forum młodzieżowe w sieci!
Jarek napisał(a):buziaczek od ukochanej na urodziny
pozytywna_mysl napisał(a):ja mojemu w zeszłym roku kupiłam hm... mino djembe. wiem, że o tym marzył. niestety na większe nie było mnie stać, ale cieszył się bardzo
gibemarvel napisał(a):pozytywna_mysl napisał(a):ja mojemu w zeszłym roku kupiłam hm... mino djembe. wiem, że o tym marzył. niestety na większe nie było mnie stać, ale cieszył się bardzo
Ale to raczej mało uniwersalny prezent. W końcu nie każdy, ani nawet nie co 5ty chłopak gra na bębenku.
Idą Andrzejki, czyli imieniny mojego, a ja nie mam pojęcia co na prezent. Może narysuję coś i zamknę w antyramę, ale taki prezent już dostał ode mnie 3 lata temu. Ciężka sprawa, zawsze twierdziłam, że dla dziewczyny o niebo prościej coś wymyślić.
stalker napisał(a):Jest cala masa art.co mozna kupic chlopakowi:cos na reke,zegarek,branzolete.Dlugopis(nie taki zwykly),portwel lub cos na dokumenty,szalik,czapke,zapalniczke, brelok z miejscem na zdjecie,cos na szyje nie koniecznie zloto,kubek jakis fajny,kalkulator,cos z art.biurowych.Na pewno nie bedzie sie gniewal.
gibemarvel napisał(a):stalker napisał(a):Jest cala masa art.co mozna kupic chlopakowi:cos na reke,zegarek,branzolete.Dlugopis(nie taki zwykly),portwel lub cos na dokumenty,szalik,czapke,zapalniczke, brelok z miejscem na zdjecie,cos na szyje nie koniecznie zloto,kubek jakis fajny,kalkulator,cos z art.biurowych.Na pewno nie bedzie sie gniewal.
No tak, tylko widzisz, problem polega na tym, że ja nie chcę dawać czegoś trywialnego i sztampowego i przeważnie tego nie robię. Tak już mam, że chcę coś "od siebie" (jak np ten rysunek w antyramie), a jeśli kupione to coś wyjątkowego i sama sobie kłopotu dodaję...
stalker napisał(a):To ja juz nie pomoge,ale z pewnoscia cos wymyslisz.

lucjuk napisał(a):A kubek czy koszulka ze wspólnym zdjęciem?
Takie trochę od Ciebie, trochę "od firmy", w każdym razie na pewno wyjątkowe
Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot]