Najlepsze forum młodzieżowe w sieci!

lucjuk napisał(a):Nie do końca się z tym zgadzam. Zmiana liderów 2 największych obecnie partii w moim przekonaniu nie wpłynęłaby na zmianę obecnej sytuacji i rozwiązanie jakiś problemów. Podział jaki zarysował się 3 lata temu jest dziś zbyt głęboki.

lucjuk napisał(a):JKM (wiem, wiem on już nie UPR)
lucjuk napisał(a):
A już to jak w 2007 roku związali się z LPR-em to uznaje za ich totalną porażkę.
lucjuk napisał(a):
Ich program to jest totalnie nie realny do realizacji, czasem nawet niebezpieczny.

JKM to już jakiś czas temu się rozstał z UPR. Wiadomo, że nieodzownie się z nią kojarzy, ale formalnie już w UPR nie jest.Nasze-Forum.Net napisał(a):
Łał, to ja o czymś nie wiem?![]()
Nasze-Forum.Net napisał(a):
To była jedyna szansa aby wystawić swoich kandydatów do wyborów. UPR miało za mało czasu aby zebrać odpowiednią ilość podpisów do startu w wyborach. A LPR mimo wielu porażek, i ośmieszania się, była najbardziej wolnorynkową partią w sejmie w wcześniejszej kadencji, ponadto była partią która swoje zamierzone cele i obietnice dane swoim wyborcom wypełniła, z czym duże partie mają ogromne problemy.
Nasze-Forum.Net napisał(a):
I ja mam pewne obawy, mimo to chętnie bym widział tą partię w sejmie, zasługują na to po prostu, tylko Oni mogą coś zmienić na lepsze, więc mój głos będą mieć zawsze.

Nasze-Forum.Net napisał(a):UPR odcina się od JKM bo czasem Pan Janusz prezentuje poglądy, które są tylko jego prywatnym zdaniem, a nie mają pokrycia w programie UPR, na resztę odpowiem następnym razem bo teraz jestem nie w stanie

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot]