Najlepsze forum młodzieżowe w sieci!
lucjuk napisał(a):Dla mnie nie jest czymś normalnym, że ktoś wychowuje się bez ojca lu matki, a druga rola jest dublowana.
Ja tu nie mówię o tym co pomyślą inne dzieci w szkole, choć to też trudny temat, ale o rozwoju psychiczny takiego dzieciaka.
Wróg Arsenalu napisał(a):
A skąd wiesz że jedna z tych osób nie stara się być ojcem lub matką, mimo innej płci ?
I kolejne pytanie: czemu więc piszecie że jeśli homoseksualiści chcą być traktowani normalnie, to nie powinni robić parad ? Oni właśnie dzięki nim dążą do tego by inni ludzie traktowali ich normalnie i nie mieli (Ci ludzie) takich wątpliwości jak np. czy homoseksualiści mogą wychowywać dzieci.

lucjuk napisał(a):Bo te parady Biedronia to:
a) manifestowanie swojej odmienności - czy heteroseksualiści organizują takie parady
Wróg Arsenalu napisał(a):lucjuk napisał(a):Bo te parady Biedronia to:
a) manifestowanie swojej odmienności - czy heteroseksualiści organizują takie parady
Heteroseksualizm jest postrzegany (wśród heteroseksualistów) jako normalne i prawidłowe zachowanie od samego początku świata, nie widać w tym niczego dziwnego, odmiennego etc. I mimo że homo-, bi- oraz a- seksualizm stają się z upływem czasu coraz hmm.. "sławniejsze", to jednak hetero jest na tyle dominującą orientacją nad innymi, że heteroseksualiści nie muszą przekonywać... grup mniejszości do normalności heteroseksualizmu.
A homoseksualiści jako ta mniejszość właśnie, poprzez parady walczą o to by ich orientacja postrzegana była jako normalna. A czemu zaczęli robić owe manifestacje ? Dlatego gdyż heteroseksualiści postrzegają ich za nienormalnych.
stalker napisał(a):To bardiej podlega pod tolerancje a nie pod sposob wychowywania dziecka.Nie powiesz chyba,ze facet porozmawie z dzieckiem tak samo jak kobieta.Dziecku zawsze bedzie brakowalo matczynej,kobiecej reki.Niech oni sobie zyja razem a dzieci zostawia w spokoju.
Wróg Arsenalu napisał(a):stalker napisał(a):To bardiej podlega pod tolerancje a nie pod sposob wychowywania dziecka.Nie powiesz chyba,ze facet porozmawie z dzieckiem tak samo jak kobieta.Dziecku zawsze bedzie brakowalo matczynej,kobiecej reki.Niech oni sobie zyja razem a dzieci zostawia w spokoju.
No i właśnie o tym mówię - homo chcą żyć normalnie, czyli nie kryć się ze swoim związkiem, ale i jednym z elementów tego normalnego życia jest wychowywanie dzieci. Wy piszecie że mogą sobie żyć razem, ale wychowywać już nie. A właśnie dla nich to nie jest normalne i o to między innymi walczą. By hetero powiedzieli: tak, możecie wychowywać dzieci etc. Więc nie dziwcie się, że robią te manifestacje.
stalker napisał(a):Jasny gwint dziadek z babka w grobie sie przewraca,nie mozna dopuszczac do takich rzeczy bo co bedzie za parenascie lat.Jak chca dziecko to ja sie zgadzam tylko pod jednym warunkiem,jak sobie je zrobia.
Szczególnie śmieszą mnie te parady równości, bo jeśli oni chcą aby inni uważali ich za normalnych, to nie powinni tego robić, heteroseksualni ludzi nie organizują takich parad.
Heteroseksualizm jest postrzegany (wśród heteroseksualistów) jako normalne i prawidłowe zachowanie od samego początku świata, nie widać w tym niczego dziwnego, odmiennego etc. I mimo że homo-, bi- oraz a- seksualizm stają się z upływem czasu coraz hmm.. "sławniejsze", to jednak hetero jest na tyle dominującą orientacją nad innymi, że heteroseksualiści nie muszą przekonywać... grup mniejszości do normalności heteroseksualizmu.
A homoseksualiści jako ta mniejszość właśnie, poprzez parady walczą o to by ich orientacja postrzegana była jako normalna. A czemu zaczęli robić owe manifestacje ? Dlatego gdyż heteroseksualiści postrzegają ich za nienormalnych.

No i właśnie o tym mówię - homo chcą żyć normalnie, czyli nie kryć się ze swoim związkiem, ale i jednym z elementów tego normalnego życia jest wychowywanie dzieci. Wy piszecie że mogą sobie żyć razem, ale wychowywać już nie. A właśnie dla nich to nie jest normalne i o to między innymi walczą. By hetero powiedzieli: tak, możecie wychowywać dzieci etc. Więc nie dziwcie się, że robią te manifestacje.
Ok, tylko nie piszcie więcej rzeczy typu:Szczególnie śmieszą mnie te parady równości, bo jeśli oni chcą aby inni uważali ich za normalnych, to nie powinni tego robić, heteroseksualni ludzi nie organizują takich parad.

to moje opowiadanie, może miałbyś ochotę przeczytać
)Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]