Psi ball

Miejsce gdzie możesz porozmawiać o wróżbach, świecie astralnym, duchach, demonach, i rzeczach niewyjaśnionych

Postprzez sadako » 20 paź 2008, o 20:09

wiecie co to jest? I jak siÄ™ to tworzy? Ja wiem ale wypowiem siÄ™ pozniej;)
sadako
Admiral

Reklama

Re: Psi ball

Postprzez marco » 1 lis 2008, o 01:19

ja wiem ale tym co niewiedzą to polecam naszą stronkę:) a może spróbujemy się ją też rozruszac?
marco
Gosc

Postprzez ZÅ‚amana Kredka » 12 lis 2008, o 14:24

Czytalam o tym kiedyś. Próbowałam nawet, ale coś nie wyszło :P Pozostanę przy próbowaniu OOBE, psi ball'ami zajmę się kiedyś tam.
Z gwiazd obłąkanych,
Z włosów czesanych,
Iskry padajÄ…,
Jak z polskiéj szabli;
WidzÄ… je diabli,
OdpowiadajÄ…
Błyskami chmur.
Lecą - świst piór
Buki ugina.

Kordian. J. Słowacki
Złamana Kredka
Gosc

Postprzez gibemarvel » 12 lis 2008, o 14:41

Nie bardzo wiem, co wnosi ten temat. Tzn może autor napisze coś o tym zjawisku i rozpocznie dyskusję, bo nie każdemu, kto nie wie, chce się wchodzić na google i nie wiadomo do czego się odnosić.
The unsettled mind is at times an ally
Leaving the senses to fend for themselves
The people collect undeniable data
(...)
Google kłamie.
gibemarvel
vc Prezes

Postprzez stalker » 13 lis 2008, o 03:49

Psi bal,mozna pomyslec,ze policja sie bawi :yahoo: :yahoo:
Jeden czlowiek-jedna legenda
stalker
Weteran

Postprzez stalker » 14 lis 2008, o 20:20

Czyzby pani Sadako miala teraz urlop,bo ja dalej nie wiem co to ten psi bal?,a nie chce mi sie po googlach szukac.
stalker
Weteran

Postprzez sadako » 15 lis 2008, o 16:34

wybaczcie miałam zepsuty komputer. Wkleje wam tu artykuł z mojej stronki:

Energia - jest to cos co ma w sobie kazda zywa istota, roslina, zwierz czy czlowiek. W roznych kulturach i kregach jest nazywana inaczej. W Chinach energie nazywa sie Qi /czi/, w Japonii KI, a w chrzescijanskiej Europie nazywana jest poprostu wiara. Niektorzy mowia tez na nia PSI, stad wzial sie PSI ball.
Dobra, ale skad energia bierze? Odpowiedz nie jest trudna, a mianowicie, energie zdobywamy glownie z pozywienia. A wiec im lepiej/wiecej jemy, tym wiecej energii mamy. Najbardziej zasobne w energie jest zarcie pojmowane jako "zdrowe". Zapasy energii uzupelniamy rownierz podczas snu, lub medytacji. Dlatego poczatkujacy zasypiaja probujac zrobic cos uzywajac energii (PSI ball, czy OBEE).
Bez energii zadna istota nie moze zyc, jest to taka sila ktora zmusza nas jakby do oddychania. Ale pamietajcie, KI przeplywa przmieszcza sie przez nasze cialo tylko wtedy gdy nie ma w nim powietrza, czyli musimy byc na maxymalnym wydechu. Jest to naprawde wazna sprawa (wlasnie dlatego krzyczy sie w sztukach walki, okrzyk zwany jest KI Ai, dzieki niemu wojownik wypuszcza cale powietrze sprawiajac ze uderzenie jest silniejsze).
Co do energii to jeszcze jedna uwaga, a w sumie 2:

1. Jesli wykonujemy jakas rzecz (PSI ball itp.) mozna sie do czegos podpiac, chodzi tu o to aby wezwac energie ziemi, slonca, czy jakiegos zywiolu, najlepiej akiego z ktorym czujemy sie symilarnie. Nie polecam jednak tego poczatkujacym, poniewaz cwiczac z wlasna energia powiekszamy jej poklady.

2. Aktywnosc seksualna zmniejsza gwaltownie poklady energii. Zazwyczaj trzeba 2, 3 dni po udanym stosunku malzenskim zeby wszystko wrocilo do normy.

PSI Ball, - znany rowniez jako KI Ball. Jest to kula energii ktora sobie mozemy "ulepic"
Tworzenie KI ball'a:
1. Usiadz wygodnie, w cichym miejscu, zrelaksuj sie i sprowadz energie z calego swojego ciala do dloni.
2. Dlonie ustaw tak jakbys trzymal/a w nich kule/zabe czy jakis przedmiot.
3. Wizualizujemy jak energia z naszych dloni tworzy miedzy nimi kule.
4. Oznaki dobrze zrobionego PSI Ball'a: - uczucie ciepla - uczucie zimna - iskry elektryczne - odpychanie sie dloni
5. Programowanie PSI Ball'a: PSI ballowi mozemy nadac rozne wlasciwosci. Moze on leczyc, atakowac, ogrzewac, chlodzic, czy przesylac informacje. Programowanie jest badzo proste, wystarczy powiedziec naszej kulce co ma robic.
Po tym wszystkim, mozemy PSI balla komus wyslac, pochlonac lub zniszczyc.

PSI Shield -to technika bardziej zaawansowana niz PSI Ball.Chodzi w niej o wykonanie PSI Balla, a nastepnie rozprowadzenie jego energii wokol swojego ciala. Jest to technika przydatna w astralu, poniewaz chrnoni przed larwami.
sadako
Admiral

Postprzez stalker » 15 lis 2008, o 17:01

Teraz juz mniej-wiecej wiem co to,ale troche ta sila czi nie pasuje mi jako wiara,a to,ze na wydechu cios jest silniejszy to normalka,raz jak dostalem w klate na wydechu przy wymianie ciosu to gwiazdy zobaczylem.
stalker
Weteran

Postprzez LadyMakbet » 8 sty 2009, o 20:37

To ciekawe, co jest napisane w tym artykule.
Ja nigdy tego nie próbowałam, a ktoś z Was?
http://www.goneta.net/sklep/product_info.php?manufacturers_id=34&products_id=73 zapraszam! :) to moje opowiadanie, może miałbyś ochotę przeczytać :))
LadyMakbet
Kapitan

Postprzez sadako » 9 sty 2009, o 00:17

LadyMakbet napisał(a):To ciekawe, co jest napisane w tym artykule.
Ja nigdy tego nie próbowałam, a ktoś z Was?

ja tak, ale to trzeba ćwiczeń :grin:
sadako
Admiral

Reklama

Następna strona

Powrót do Ezoteryka

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot]