co na prezent dla chłopaka?

To co kobietki lubią najbardziej?czyli plotki i ploteczki na tematy ściśle tajne przed facetami.

Postprzez *BLONDI* » 18 lis 2008, o 19:08

ja znam lepszy pomysł przyjemny z pożytecznym;P kupujemy sobie seksowna bielizne i przewiazujemy sie wielka kokarda:D satysfakcja gwaratowana :grin: :grin: :grin: (wypróbowane);)
*BLONDI*
Gosc

Reklama

Re: co na prezent dla chłopaka?

Postprzez Jarek » 18 lis 2008, o 22:12

Hmm.. nom ciekawy pomysł.. Zachęca do igraszek :)
Jarek
Kapitan

Postprzez sadako » 19 lis 2008, o 01:37

i ja wypróbuje;)
sadako
Admiral

Postprzez serojad » 27 lis 2008, o 03:27

*BLONDI* napisał(a):ja znam lepszy pomysł przyjemny z pożytecznym;P kupujemy sobie seksowna bielizne i przewiazujemy sie wielka kokarda:D satysfakcja gwaratowana :grin: :grin: :grin: (wypróbowane);)

ciekawszy efekt jest bez bielizny :) kokarda powinna być czerwona- to potęguje emocje;p
dobrym pomysłem na prezent jest też striptease. Wykonany przez nas rzecz jasna :)
.
serojad
vc Prezes

Postprzez Jarek » 27 lis 2008, o 03:36

serojad napisał(a):
*BLONDI* napisał(a):ja znam lepszy pomysł przyjemny z pożytecznym;P kupujemy sobie seksowna bielizne i przewiazujemy sie wielka kokarda:D satysfakcja gwaratowana :grin: :grin: :grin: (wypróbowane);)

ciekawszy efekt jest bez bielizny :) kokarda powinna być czerwona- to potęguje emocje;p
dobrym pomysłem na prezent jest też striptease. Wykonany przez nas rzecz jasna :)

O kurde.. to widzę, że pomysłowe jesteście dziewczyny :)
Jarek
Kapitan

Postprzez gela02 » 21 gru 2008, o 00:46

Lubie oryginalne prezenty.Każdy potrafi wejść i kupić coś drogiego nie każdy potrafi coś wymyslić. ALbum ze zdj od dzieciństwa,nieśmiertelniki z wyznaniem miłosnym
gela02
Gosc

Postprzez stalker » 21 gru 2008, o 01:02

gela02 napisał(a):Lubie oryginalne prezenty.Każdy potrafi wejść i kupić coś drogiego nie każdy potrafi coś wymyslić. ALbum ze zdj od dzieciństwa,nieśmiertelniki z wyznaniem miłosnym

A skad wezmiesz te foty z dziecinstwa chlopaka?co do niesmiertelnikow to chyba zeby sobie powiesic gdzies w pokoju bo nosic to raczej obciach,chyba,ze w wojsku i oryginalne.
Jeden czlowiek-jedna legenda
stalker
Weteran

Postprzez gela02 » 21 gru 2008, o 01:11

stalker napisał(a):
A skad wezmiesz te foty z dziecinstwa chlopaka?co do niesmiertelnikow to chyba zeby sobie powiesic gdzies w pokoju bo nosic to raczej obciach,chyba,ze w wojsku i oryginalne.

Trzeba mieć układy z jego mama :D wiem bo ostatnio to robiłam z nk wziełam foty jego kumpli wyszło super a nieśmiertelniki np do kluczy
gela02
Gosc

Postprzez misiek23 » 23 cze 2009, o 15:15

KAzdemu facetwi podobaja sie zegarki i osobiscie bardzo bym sie uciezył z takiego prezentu
http://www.zegarki.com.pl/g1000d-1aer-c ... 12788.html pomyśl o tym.
misiek23
Gosc

Postprzez Luniak » 23 cze 2009, o 16:52

Można też zebrać trochę wspólnie ulubionych piosenek(lub jego ulubionych) i nagrac na płytę. Okładkę zaprojektować samemu(może byc drukowana lub narysowana)... Zrobiłam tak kiedys i efekt był bardzo zadowalający. Gwaratuje, że rzadko dostaje się takie prezenty :D
Luniak
Gosc

Reklama

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Świat Kobiet

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]