starszy czy młodszy?

To co kobietki lubią najbardziej?czyli plotki i ploteczki na tematy ściśle tajne przed facetami.

Postprzez Monika » 15 lis 2008, o 01:25

dziewczyny wolicie starszych czy młodszych mężczyzn?
ja zdecydowanie wolę starszych..bo faceci(podobno udowodnione naukowo) są od nas o 3 czy 4 lata młodsi w rozwoju emocjonalnym;P
możemy to zaobserwować np.w podstawówce gdzie dziewczynki w wieku 14 lat myślą o całowaniu a chłopcy najlepiej to pokopaliby sobie piłkę,pograli w gry;P
chociaż bywają przypadki gdzie młodszy facet bywa bardziej dojrzały psychicznie do związku niż starszy..ale to tylko przypadki;P
Reklama: firmy z branży: hobby i rozrywka dolnośląskie oraz hobby i rozrywka pomorskie w katalogach.
Monika
Pani Moderator ;)

Reklama

Re: starszy czy młodszy?

Postprzez monia123 » 15 lis 2008, o 14:02

Kazdy ma swoje upodobania.Ja np.mam starszego o troche latek od siebie meza i uwazam ze nie moglam wybrac lepiej.Jest opiekunczy,czuje sie przy nim bezpiecznie.Wiem,ze zawsze moge na niego liczyc i co najwazniejsze jest bardzo odpowiedzialny,co jest cecha charakteru,ktorej zwlaszcza brakuje mlodszym facetom.
monia123
Gosc

Postprzez sadako » 15 lis 2008, o 16:44

ja zdecydowanie starszych;P
sadako
Admiral

Postprzez Marlena » 20 lis 2008, o 14:46

Monika a co ty masz do 14-sto latków :-P
Marlena
vc Prezes

Postprzez sadako » 20 lis 2008, o 20:47

Marlena napisał(a):Monika a co ty masz do 14-sto latków :-P

moim zdaniem to był tylko przykład, nie od razu zadna sugestia;)
sadako
Admiral

Postprzez gela02 » 21 gru 2008, o 00:59

starszych ale nie za dużo popieram wypowiedz Moniki
gela02
Gosc

Postprzez Suzi2609 » 27 gru 2008, o 01:37

Ja wolę (a właściwie wolałam) starszych facetów (raz mi się zdarzyło o 8 lat,ale to było trochę temu...) Zawsze wyobrażałam sobie że ja szaleję a starszy chłopak jest jakby moim opiekunem, dba o mnie, pilnuje żebym nie zrobiła sobie krzywdy... :grin: Ale teraz moim ukochanym jest chłopaczek w moim wieku, szalejemy razem i jest fajnie... :D
...
Suzi2609
Gosc

Postprzez Jarek » 27 gru 2008, o 05:32

Monika napisał(a):ja zdecydowanie wolę starszych..bo faceci(podobno udowodnione naukowo) są od nas o 3 czy 4 lata młodsi w rozwoju emocjonalnym;P
możemy to zaobserwować np.w podstawówce gdzie dziewczynki w wieku 14 lat myślą o całowaniu a chłopcy najlepiej to pokopaliby sobie piłkę,pograli w gry;P

Moniko.. to, co napisałaś raczej odnosi się do tego, że dziewczyny prędzej dojrzewają od chłopców.. w wieku 14 -18 lat może i twoja teza mieć słuszność.
Ale mi się wydaje, że to ze względów obyczajowych tak jest. Dziewczyna woli mieć starszego chłopaka, bo czuje się przy nim bezpieczna a chłopak młodszą dziewczynę, bo .. ? - no właśnie ja nie powiem - bo wolę starsze :P (nie jest to regułą) :P
Jarek
Kapitan

Postprzez WstrÄ™ciucha » 7 sty 2009, o 05:57

Wolałam i wolę starszych facetów, tacy już się wybawili. Nie mają pstro w głowie jak to często bywa wśród młodych. Oczywiście nie chcę tu wszystkich zaraz szufladkować... po prostu już tak jest że są lata kiedy się bawimy klockami, potem przychodzą lata na zabawę z dziewczynami/chłopcami a dopiero później na zabawę w prawdziwy dom.
Muszę jednak dodać tutaj że zdarzają się wyjątki... ale rzadkie dlatego na razie o nich nie będę pisać.
Przytul się do nadziei a w ciszy będzie umierać to co jest naszym bólem.
Wstręciucha
vc Prezes

Postprzez sadako » 7 sty 2009, o 23:31

no wiesz, czasem nawet 25-latki zachowujÄ… sie jak dzieci...
sadako
Admiral

Reklama

Następna strona

Powrót do Świat Kobiet

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]