trójkącik

Rozmowy o związkach, czyli o nas, zauroczenie, miłość, małżeństwo, rozstania, smutki ...

Postprzez Monika » 21 lis 2008, o 20:32

co sądzicie o seksie w trójkącie...dwie dziewczyny i jeden facet albo dwóch mężczyzn i jedna kobietka?
jak taki rodzaj seksu wpływa na związek?zapewne są to fantazję erotyczne wielu mężczyzn,ale czy wprowadzilibyście je w życie?
Reklama: firmy z branży: hobby i rozrywka dolnośląskie oraz hobby i rozrywka pomorskie w katalogach.
Monika
Pani Moderator ;)

Reklama

Re: trójkšcik

Postprzez Jarek » 22 lis 2008, o 05:11

Nie mam pojęcia. Ale nie wyobrażam sobie, żebym mógł kochać się naraz z 2 kobietami, albo współdzielić partnerkę z drugim facetem.
Jarek
Kapitan

Postprzez lucjuk » 23 lis 2008, o 03:15

Może jestem dziwny, ale nie miałem nigdy takich pomysłów.
"Wszyscy ludzie rodzą się równi i mają prawo do życia, wolności i szczęścia"
Obrazek
http://student.agh.edu.pl/~lucjuk
Polecane:
http://platformaobywatelska.cba.pl/
lucjuk
Weteran

Postprzez Nasze-Forum.pl » 25 lis 2008, o 18:51

Ataam, a ja wysunę śmiałą tezę, że 90% facetów choć raz fantazjowało o seksie z 2 kobietami na raz, tylko nie chętnie o tym mówią, szczególnie mając swoją kobietę. To tak jak z masturbacją kobiet, 80% ich się do tego nie przyznaje, choć nie wiele mniej to robiło/robi :D
W świecie, w którym głupota stała się normą, warto być nienormalnym ...
Nigdy nie wiem Jak doładować konto w Orange więc sobie napisałem taki wpis :)
Nasze-Forum.pl
Administrator

Postprzez Monika » 25 lis 2008, o 22:13

Nasze-Forum.Net napisał(a):Ataam, a ja wysunę śmiałą tezę, że 90% facetów choć raz fantazjowało o seksie z 2 kobietami na raz, tylko nie chętnie o tym mówią, szczególnie mając swoją kobietę. To tak jak z masturbacją kobiet, 80% ich się do tego nie przyznaje, choć nie wiele mniej to robiło/robi :D

no spoko...fantazje fantazjami..ale co w realu...czy taki rodzaj fantazji nie wpłynąłby negatywnie na związek?a zgodziłbyś się na trójkącik 2 facetów (czyli Ty i jakiś facet) i Twoja kobietka hehe?:P
Reklama: firmy z branży: hobby i rozrywka dolnośląskie oraz hobby i rozrywka pomorskie w katalogach.
Monika
Pani Moderator ;)

Postprzez stalker » 25 lis 2008, o 22:21

Monika napisał(a):
Nasze-Forum.Net napisał(a):Ataam, a ja wysunę śmiałą tezę, że 90% facetów choć raz fantazjowało o seksie z 2 kobietami na raz, tylko nie chętnie o tym mówią, szczególnie mając swoją kobietę. To tak jak z masturbacją kobiet, 80% ich się do tego nie przyznaje, choć nie wiele mniej to robiło/robi :D

no spoko...fantazje fantazjami..ale co w realu...czy taki rodzaj fantazji nie wpłynąłby negatywnie na związek?a zgodziłbyś się na trójkącik 2 facetów (czyli Ty i jakiś facet) i Twoja kobietka hehe?:P

Na taki trojkacik to pewnie kolega sie nie zgodzi,ale na taki,dwie panienki i kolega,czemu nie.
Jak co zlego to nie ja.
Jeden czlowiek-jedna legenda
stalker
Weteran

Postprzez Nasze-Forum.pl » 25 lis 2008, o 23:02

Fantazjuje 90%, urealnia fantazje 10% :grin:

Na co bym się zgodził, a na co nie to nie napiszę, bo nie czuję się tu anonimowo :D
W świecie, w którym głupota stała się normą, warto być nienormalnym ...
Nigdy nie wiem Jak doładować konto w Orange więc sobie napisałem taki wpis :)
Nasze-Forum.pl
Administrator

Re: trójkącik

Postprzez LadyMakbet » 12 sty 2009, o 16:24

ja bym nie chciała, żeby mój partner kochał się ze mną i jeszcze jakąś kobietą,
ani nie jest mi potrzebny w łożku drugi facet.
http://www.goneta.net/sklep/product_info.php?manufacturers_id=34&products_id=73 zapraszam! :) to moje opowiadanie, może miałbyś ochotę przeczytać :))
LadyMakbet
Kapitan

Postprzez Monika » 24 sty 2009, o 23:27

LadyMakbet napisał(a):ja bym nie chciała, żeby mój partner kochał się ze mną i jeszcze jakąś kobietą,
ani nie jest mi potrzebny w łożku drugi facet.

no ja na taki uklad bym sie tez nie zgodzila....a zgodzilabys sie na uklad 2 mezczyzn i Ty?
Monika
Pani Moderator ;)

Postprzez cezus123 » 2 maja 2009, o 01:40

A ja miewam takie fantazje : ja moja kobieta i jakiś facet , lub moja kobieta dwóch facetów a ja z ukrycia obserwuje . Czy ktoś z Was mat takie fantazje ? czy tylko jamam taki problem?
cezus123
Gosc

Reklama

Następna strona

Powrót do Relacje damsko-męskie

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot]