Praca jako videomodelka - internet

To co kobietki lubią najbardziej?czyli plotki i ploteczki na tematy ściśle tajne przed facetami.

Postprzez gosiagosia » 18 mar 2011, o 15:50

http://www.kamerkipraca.pl
Co sÄ…dzicie o takim projekcie?
Żeby z nimi zarabiać jako videomodelka trzeba mieć ukończone 18 lat. Niezbędny do współpracy jest komputer z dostępem do internetu oraz kamerka internetowa. Oferują 10zł na godzinę + do 50% z obrotów. Na czym dokładnie miałoby to polegać i czy warto w to wchodzić?!
gosiagosia
Rekrut

Reklama

Re: Praca jako videomodelka - internet

Postprzez Solarny » 20 mar 2011, o 23:53

Takim projekcie? Czyli jak ładnie i oficjalnie oferować pracę prostytutki przez internet?
Solarny
Rekrut

Postprzez leaf_woman » 25 mar 2011, o 18:46

No tak teraz videoprostytutka to videomodelka. Ha! Ha! Ha!
Obrazek
Obrazek
Obrazek
leaf_woman
vc Prezes

Postprzez Blu_bell » 27 mar 2011, o 21:26

50% od obrotow?
a jak sie liczy te obroty?? he he he
Blu_bell
Rekrut

Postprzez Solarny » 6 kwi 2011, o 23:26

No jak to jak się liczy? Ile razy dziewczyna tyłkiem przed kamerą zakręci.... 50 gr od zakręcenia tyłkiem? Można nieźle dorobić... echhhh....
Solarny
Rekrut

Postprzez gosiagosia » 14 kwi 2011, o 09:56

Wygląda jednak na to, że dla wielu kobiet jest to sposób na zarobienie pieniędzy, tym bardziej, że mimo wszystko nie muszą one tam pokazywać swojego nagiego ciała, są ubrane w jakieś ciuszki, albo bieliznę.
gosiagosia
Rekrut

Postprzez Mala_Mi » 14 kwi 2011, o 22:14

Kolejne rozbieranie się za kasę. Nie rozumiem jak można się czymś takim zainteresować. Pomijam sprawę, że dostaje się tylko 50%.
Mala_Mi
Gosc

Postprzez gosiagosia » 19 kwi 2011, o 15:16

Nie wiem czy to takie podobne, a moje zainteresowanie wynika z tego, że jest dużo dziewczyn zainteresowanych takim sposobem na zarabianie pieniędzy.
gosiagosia
Rekrut

Postprzez anita » 14 wrz 2011, o 16:34

Jak czytam wasze teksty to robi mi się niedobrze :( nie pracowałyście nigdy w tym i nie macie zielonego pojęcia na czym ta praca polega!!!Naświetle wam to trochę:Cześć co moge powiedzieć o pracy na kamerkach ?Wspólpracowalam z paroma firmami i zostałam przy jednej, tam nie oszukują !!!!!!!wszystko jest czarno na białym, okreslona stawka , obrót , godziny ,nawet wiesz ile masz średnio klientów na godzinę :)wygląda to tak masz stawkę za 1 h 10 zl netto do tego dolicza Ci sie obrot , dyzury sa 4 godzinne tak więc za 4 h mozesz zarobić 40 zl plus obrót - zalezy ilu masz klientów, możesz miec obrot 2 zl więc za 4 h siedzenia przed komputerem masz 42 zł albo druga opcja 4h pracy przed komputerem i obrot 35zł- masz 75 zł -dodatkowo gdy Twój obrót wysoki sie utrzymuje firma wypłaca Ci 50 % obrotu a nie 15% czyli z twoich 4 godzin i 75 zł robi się 135 zł :)))mniej więcej tak to wygląda.To wszystko znajdziesz na tej stronce http://www.intercam-studios.com/site/pl ... pracy.html
anita
Gosc

Postprzez Aniud » 18 wrz 2011, o 15:59

W 100% zgadzam się z Anitą. Również pracowałam w kilku firmach zatrudniających videomodelki alewspółpraca się nie układała ponieważ oszukiwali. Współpraca z Intercam jest zupełnie inna. Mam wgląd do statystyk i mogę w każdej chwili sprawdzić ile już zarobiłam. Grafik ustalam sobie sama co jest dużym udogodnieniem. Gdy mam jakiś problem to go zgłaszam i zawsze otrzymuje pomoc. I zanim ktoś napisze, że jest to praca dla videoprostytutek to niech najpierw sprawdzi czy rzeczywiście tak jest! Nie trzeba się wcale rozbierać, żeby pracować w Intercam.
Aniud
Gosc

Reklama

Następna strona

Powrót do Świat Kobiet

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]