Najlepsze forum młodzieżowe w sieci!

lucjuk napisał(a):Jak masz dużo czasu to są te programy partnerskie z klikaniem w linki. Jeżeli zbudujesz dużą siatkę polecony to troszkę złotóweczek może Ci na konto wpaść.
To jest z tych innych opcji

Nasze-Forum.Net napisał(a):lucjuk napisał(a):Jak masz dużo czasu to są te programy partnerskie z klikaniem w linki. Jeżeli zbudujesz dużą siatkę polecony to troszkę złotóweczek może Ci na konto wpaść.
To jest z tych innych opcji
Mógłbym dużo o tym napisać, napiszę na razie krótko - nie warto.
Jeśli umiesz pisać w miarę składnie nie długie artykuły (kilkaset - klika tys znaków) to możesz dać swoją ofertę tutaj:
http://www.forum.optymalizacja.com/inde ... owforum=20
pozycjonerzy chętnie kupują unikalne (nie kopiowane z neta) artykuły na różne tematy, używają ich do reklamy/pozycjonowania własnych i klientów stron
Za jeden artykuł dostaniesz kilka zł
Nasze-Forum.Net napisał(a):
Mógłbym dużo o tym napisać, napiszę na razie krótko - nie warto.

stalker napisał(a):to rzeczywiscie nie warto,za kilka zl.ktos ma siedziec i spuszczac sie nad pisaniem artykulu czy tam czegos innego.

Nasze-Forum.Net napisał(a):Znam ten interes od podszewki, i z każdej strony, krótko mówiąc sam byłem administratorem takiego serwisu ... wiele lat.
Szary klikacz, nie zaróbi praktycznie nic, a praca, czas, i energia jaką trzeba przeznaczyć aby zdobywać poleconych ..., lepiej ją inaczej pożytkować. Wystarczy sobie policzyć w ile linków po 1gr trzeba kliknąć aby zarobić 10zł, a dodać trzeba, że kliki po 1gr to jest rarytas, bo większość to 0,1-0,25gr i tak nie ma ich dużo.
Sam jeszcze z sentymentu klikam w DonkeyMails.com gdzie mam 800+ poleconych, mój zarobek to gdzieś $1/miesięcznie
Warto?
2. Uczestnik moze zarabiac rowniez dzieki polecaniu firmy znajomym i otrzymuje:
- 10% od dochodow osob zapisanych bezposrednio z jego polecenia, 5% od dochodow osob zapisanych z polecenia bezposrednich poleconych Uczestnika (2 poziom poleconych), 2% od dochodow poleconych z 3 poziomu (poleceni osob z drugiego poziomu), 1% od dochodow poleconych z 4 poziomu (poleceni osob z trzeciego poziomu) oraz 1% od dochodow poleconych z 5poziomu (poleceni osob z czwartego poziomu);
Powrót do Komputery i Internet
Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]