Praca przez internet

Dyskusje na tematy sprzętu, oprogramowania, języków programowania, stron internetowych itp.

Postprzez Wróg Arsenalu » 11 lis 2008, o 05:38

Poszukuje jakiejś pracy którą mógłbym wykonywać przez internet, najchętniej widziałbym coś w stylu pisania artykułów dla jakiś stron etc, gdyż rola informatyka czy innego programisty nie za bardzo mnie interesuje ponieważ wiem iż jest wiele osób lepszych w tym ode mnie. Z resztą, moja wiedza na te tematy też nie jest jakaś wielka. Jeśli znacie jakieś strony czy serwisy, które za pisanie artykułów, newsów oferują pieniążki to piszcie, będę wdzięczny. Natomiast jeśli macie jakieś własne, inne pomysły, co mógłbym takiego robić przez neta, to także bardzo bym prosił o odpowiedź. A i wspomnę, że jestem osobą niepełnoletnią. (rocznik '92)
Wróg Arsenalu
Gosc

Reklama

Re: Praca przez internet

Postprzez lucjuk » 11 lis 2008, o 16:41

Jak masz dużo czasu to są te programy partnerskie z klikaniem w linki. Jeżeli zbudujesz dużą siatkę polecony to troszkę złotóweczek może Ci na konto wpaść.
To jest z tych innych opcji :)
"Wszyscy ludzie rodzą się równi i mają prawo do życia, wolności i szczęścia"
Obrazek
http://student.agh.edu.pl/~lucjuk
Polecane:
http://platformaobywatelska.cba.pl/
lucjuk
Weteran

Postprzez zofia_g » 3 gru 2008, o 15:26

Spróbuj tego :

spam
zofia_g
Gosc

Postprzez Nasze-Forum.pl » 3 gru 2008, o 17:21

lucjuk napisał(a):Jak masz dużo czasu to są te programy partnerskie z klikaniem w linki. Jeżeli zbudujesz dużą siatkę polecony to troszkę złotóweczek może Ci na konto wpaść.

Mógłbym dużo o tym napisać, napiszę na razie krótko - nie warto.

Jeśli umiesz pisać w miarę składnie nie długie artykuły (kilkaset - klika tys znaków) to możesz dać swoją ofertę tutaj:
http://www.forum.optymalizacja.com/inde ... owforum=20

pozycjonerzy chętnie kupują unikalne (nie kopiowane z neta) artykuły na różne tematy, używają ich do reklamy/pozycjonowania własnych i klientów stron

Za jeden artykuł dostaniesz kilka zł
W świecie, w którym głupota stała się normą, warto być nienormalnym ...
Nigdy nie wiem Jak doładować konto w Orange więc sobie napisałem taki wpis :)
Nasze-Forum.pl
Administrator

Postprzez stalker » 3 gru 2008, o 17:27

Nasze-Forum.Net napisał(a):
lucjuk napisał(a):Jak masz dużo czasu to są te programy partnerskie z klikaniem w linki. Jeżeli zbudujesz dużą siatkę polecony to troszkę złotóweczek może Ci na konto wpaść.

Jeśli umiesz pisać w miarę składnie nie długie artykuły (kilkaset - klika tys znaków) to możesz dać swoją ofertę tutaj:
http://www.forum.optymalizacja.com/inde ... owforum=20

pozycjonerzy chętnie kupują unikalne (nie kopiowane z neta) artykuły na różne tematy, używają ich do reklamy/pozycjonowania własnych i klientów stron

Za jeden artykuł dostaniesz kilka zł

to rzeczywiscie nie warto,za kilka zl.ktos ma siedziec i spuszczac sie nad pisaniem artykulu czy tam czegos innego.
Jeden czlowiek-jedna legenda
stalker
Weteran

Postprzez lucjuk » 3 gru 2008, o 17:39

Nasze-Forum.Net napisał(a):

A napisz w wolnej chwili coś więcej, skoro posiadasz taką wiedzę. Ja się w to nie bawię, ale znam osoby, które coś tam zarobiły - ile im to zajęło to nie wiem, ale chętnie poczytam Twoją opinię, dlaczego nie.
Obrazek
Polecane:
lucjuk
Weteran

Postprzez Nasze-Forum.pl » 3 gru 2008, o 18:10

Znam ten interes od podszewki, i z każdej strony, krótko mówiąc sam byłem administratorem takiego serwisu ... wiele lat.

Szary klikacz, nie zaróbi praktycznie nic, a praca, czas, i energia jaką trzeba przeznaczyć aby zdobywać poleconych ..., lepiej ją inaczej pożytkować. Wystarczy sobie policzyć w ile linków po 1gr trzeba kliknąć aby zarobić 10zł, a dodać trzeba, że kliki po 1gr to jest rarytas, bo większość to 0,1-0,25gr i tak nie ma ich dużo.

Sam jeszcze z sentymentu klikam w DonkeyMails.com gdzie mam 800+ poleconych, mój zarobek to gdzieś $1/miesięcznie

Warto?
Nasze-Forum.pl
Administrator

Postprzez Nasze-Forum.pl » 3 gru 2008, o 19:06

stalker napisał(a):to rzeczywiscie nie warto,za kilka zl.ktos ma siedziec i spuszczac sie nad pisaniem artykulu czy tam czegos innego.

To według mnie akurat warto, dla małolata co ma lekkie pióro a raczej klawiaturę, trzaska w godzinę - dwie 10 takich krótkich artykułów i dostaje np. 30zł
Nasze-Forum.pl
Administrator

Postprzez stalker » 3 gru 2008, o 20:38

Z pewnoscia sa ludzie co zarabiaja kupe kasy na necie,ale takie klikanie za pare groszy to raczej lipa,chyba ze na zasadzie zabawy.
Jeden czlowiek-jedna legenda
stalker
Weteran

Postprzez lucjuk » 3 gru 2008, o 20:44

Nasze-Forum.Net napisał(a):Znam ten interes od podszewki, i z każdej strony, krótko mówiąc sam byłem administratorem takiego serwisu ... wiele lat.

Szary klikacz, nie zaróbi praktycznie nic, a praca, czas, i energia jaką trzeba przeznaczyć aby zdobywać poleconych ..., lepiej ją inaczej pożytkować. Wystarczy sobie policzyć w ile linków po 1gr trzeba kliknąć aby zarobić 10zł, a dodać trzeba, że kliki po 1gr to jest rarytas, bo większość to 0,1-0,25gr i tak nie ma ich dużo.

Sam jeszcze z sentymentu klikam w DonkeyMails.com gdzie mam 800+ poleconych, mój zarobek to gdzieś $1/miesięcznie

Warto?

Linki po 1 groszy to bardzo łatwo spotkać - mogę Ci nawet załatwić od kumpla :)
Jak sam klikasz, to faktycznie uzbieranie 10zł to istna droga przez mękę. Największa wada to szukanie tych poleconych - dlatego mnie to nie bawi.

To ile Ci z DonkeyMails.com płacą Ci za kliknięcie i ile masz od poleconego, bo to strasznie mało przy tylu poleconych...
Dla przykładu:
Kod: Zaznacz cały
2. Uczestnik moze zarabiac rowniez dzieki polecaniu firmy znajomym i otrzymuje:
- 10% od dochodow osob zapisanych bezposrednio z jego polecenia, 5% od dochodow osob zapisanych z polecenia bezposrednich poleconych Uczestnika (2 poziom poleconych), 2% od dochodow poleconych z 3 poziomu (poleceni osob z drugiego poziomu), 1% od dochodow poleconych z 4 poziomu (poleceni osob z trzeciego poziomu) oraz 1% od dochodow poleconych z 5poziomu (poleceni osob z czwartego poziomu);

Chyba ta Twoja firma to wyjÄ…tkowo marna jest...
Obrazek
Polecane:
lucjuk
Weteran

Reklama

Następna strona

Powrót do Komputery i Internet

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]