Prezent dla siostrzeńca...

To co kobietki lubią najbardziej?czyli plotki i ploteczki na tematy ściśle tajne przed facetami.

Postprzez Bonnie » 6 gru 2011, o 17:06

Witam!

Właśnie przyszło mi się zmierzyć z nie lada wyzwaniem - kupić prezent 6-letniemu siostrzeńcowi. Zażyczył sobie "okrągłą wyrzutnię, która wyrzuca ludka w powietrze". Na podstawie jego tłumaczenia wywnioskowałam, że to może być takie coś: Morbs. Co o tym sądzicie?

Pozdrawiam :)
Bonnie
Rekrut

Reklama

Re: Prezent dla siostrzeńca...

Postprzez pasjonatka » 7 gru 2011, o 15:14

No ja nie jestem pewna,czy to o to chodzi.Bo mnie wyrzutnia kojarzy się z innym kształtem.Jeśli siostrzeniec mieszka w mieszkaniu o dużym metrażu to jeszcze ujdzie,ale taka wyrzutnia nie zda egzaminu w mniejszym pomieszczeniu,chyba,że są puste,w co wątpię.Zaproponuj dziecku coś innego,mniej rozwalającego sprzęty w mieszkaniu.Powodzenia. :D :(
pasjonatka
vc Prezes

Postprzez Szpila » 20 gru 2011, o 23:37

Tak mi to wyglÄ…da na tor Hot Wheels, tylko on wyrzuca samochodziki... :scratch:
Szpila
Rekrut

Postprzez pasjonatka » 22 gru 2011, o 19:22

No właśnie,wyrzuca samochodziki.To one muszą gdzieś "lądować" miękko,żeby się nie roztrzaskały,chyba,że źle myślę.Ale ja raczej kupiłabym mu coś innego,no...chyba,że bardzo się na to uparł.Powodzenia i pozdrawiam.Wesołych i zdrowych Świąt. :)
pasjonatka
vc Prezes

Reklama

Powrót do Świat Kobiet

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot]