Problem młodocianego romantyka ;)

Rozmowy o związkach, czyli o nas, zauroczenie, miłość, małżeństwo, rozstania, smutki ...

Postprzez LuCek » 4 cze 2011, o 20:10

Cześć i czołem. Jestem nowy na forum a więc trzeba się było przywitać ;P

Przejdę do rzeczy. Mam 15lat, spodobała mi się dziewczyna rok starsza.Nie jest obyta w TYCH sprawach. Odbylismy parę spacerów (długich) i było dobrze. Lecz przedwczoraj była dyskoteka w szkole chciałem zrobic cos romantycznego: jakiś masażyk itp ale nie chciała się odwrócic. poszliśmy na salę, zatanczylem z nią raz, potem wrócilismy i znów chciałem żeby się odwróciła. Nie dało rady. Z zawiedzioną miną opuscilem szatnię i poszedłem na parkiet. Dodam że ciągle ciągała za sobą koleżanke która chciala dobrze dla mnie i probowala mi pomoc )sama chciala sie doerwać od niej). Podstawowe pytanie. Starać się jeszcze czy poprostu nie ma to prawa bytu i nie narażać się? Kobiety wypowiedzcie się. smiało!

Dodam rówież, że zbyt bardzo nie mogę być romantyczny... pooonieeważ... poprostu dzieje sie tak jak opisalem.
LuCek
Gosc

Reklama

Re: Problem młodocianego romantyka ;)

Postprzez liveyourlife » 10 cze 2011, o 13:11

Może nie jest jeszcze po prostu gotowa na chłopaka albo boi się, że Ci tylko jedno w głowie...więc ja osobiście radziłabym daj trochę na wstrzymanie i pokaż jej, że liczy się dla Ciebie ona, jej wnętrze :) dużo z nią rozmawiaj, żebyś wiedział jak ona to widzi i później zadziałaj.
Ready 2 go if You say so!:)
liveyourlife
vc Prezes

Postprzez KudÅ‚acz » 16 cze 2011, o 00:01

Stwórz poczucie komfortu, niech Ci zaufa i wtedy jest Twoja :)
Kudłacz
Gosc

Postprzez liveyourlife » 16 cze 2011, o 00:08

Popieram Kudłacza :) dobry pomysł, tylko trzeba dobrze to wykonać, nienachalnie.
Ready 2 go if You say so!:)
liveyourlife
vc Prezes

Postprzez Black Strawberry » 3 wrz 2011, o 17:59

Jejciu, troszkę za wcześnie na takie bajery. :) Owszem, możesz spróbować raz, ale jeśli dziewczyna mówi, że nie ma ochoty to nie zaczynasz po raz 2, bo możesz sobie troszkę utrudnić te stosunki dobre, które już masz z nią. :glare: Może jak będziecie po raz kolejny na jakimś spacerze, daj jej jakiegoś kwiatka czy coś, dziewczyna na pewno się ucieszy, a jeszcze bardziej, jak nie będzie to kupiona za 3zł róża, tylko uzbierane na łączce śliczne kwiatki. :grin:
Black Strawberry
Gosc

Postprzez LadyD » 14 wrz 2011, o 13:15

Nie za bardzo rozumiem po co ten masaż? Ale skoro fajnie się Wam spaceruje i rozmawia, to chyba warto to powtórzyć :) Co do kwiatka to myślę, ze nawet pojedyncza różyczka będzie miłym gestem :)
"Odwraca się do mnie z uśmiechem. Jak on się ładnie uśmiecha: prosto w moje serce." :)
LadyD
Gosc

Postprzez mazsmac » 24 mar 2012, o 16:36

Popieram tÄ… akcjÄ™, co o tym sÄ…dzicie?

http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/tr ... e-marzenia

Tribestan jest pierwszym w Polsce preparatem na podniesienie libido dla kobiet i mężczyzn. Dzięki niemu spełniamy zmysłowe marzenia i uwalniamy namiętność i pożądanie!

Obrazek

Zorganizowana ogólnopolska kampania uwolnij namiętność i pożądanie. Na Polski rynek wszedł suplement - Tribestan, dzięki któremu namiętność i pożądanie znów może zagościć w każdym związku.
mazsmac
Gosc

Reklama

Powrót do Relacje damsko-męskie

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]