Problemy

Interesuje Cię zachowanie człowieka, jego mowa ciała sposób bycia i czym to jest spowodowane? To dział dla Ciebie. Znajduje się tu również parapsychologia i grafologia oraz inne dziedziny związane z zachowaniem człowieka.

Postprzez JakWiatr » 1 paź 2011, o 21:27

Mam nadzieję, że piszę w odpowiednim temacie.
Od dawna czuję się bardzo, ale to bardzo samotna. Straciłam najbliższą mi osobę - przyjaciółkę.
Jestem wyśmiewana w szkole, wszędzie. Uczę się w sumie dobrze. W swoim życiu nie robię nic
oprócz uczenia się i siedzenia przed kompem. Nie chodzę na imprezy, nie spotykam się z koleżankami,
bo ich nie mam. Ojciec ma mnie gdzieś, a mama.. Wiem, że mnie kocha, ale z nią nie da się o tym
rozmawiać. Mamy problemy finansowe.. Ale nie o to chodzi.. Mam 13 lat.. Byłam już w psychiatryku..
Kraty w oknach, to było coś strasznego. Przez swoją samotność, jestem smutna, czuję się nikomu
nie potrzebna, czuję się nikim. Nic mi nie wychodzi, a jedynym przyjacielem jest muzyka. Słucham
polskiego Rock'a (Myslovitz, Hey, Happysad). Jestem bardzo nieśmiała, wrażliwa. To utrudnia mi wiele rzeczy:
boję się zgłaszać na lekcjach, ogólnie boję się odzywać, boję się ludzi, ich spojrzeń. Najchętniej schowałabym
się gdzieś daleko od ludzi, chciałabym umrzeć, nie chcę czuć tego bólu, tego wszystkiego.
Błagam was. Pomóżcie mi. Nie wiem już co mam robić. Nie chodzę do psychologa, bo mi to nie pomaga.
Nie umiem sobie poukładać życia, nie umiem żyć. Błagam was, odpowiedzcie, ja już naprawdę nie wyrabiam.
ProszÄ™ was..
JakWiatr
Gosc

Reklama

Re: Problemy

Postprzez 8tulipan » 5 paź 2011, o 00:42

Twoja historia brzmi smutno ... Ale żeby coś zmienić w swoim życiu i w samej sobie musisz tego sama bardzo chcieć. Jeśli chodzi o znajomości to może poszukasz sobie w jakimś centrum młodzieży jakiegoś koła zainteresowań, które by tobie odpowiadało. Tam może uda ci się poznać miłych ludzi z którymi uda ci się nawiązać jakąś bliższą relację. Kidy ma się jakiś bliskich znajomych łatwiej przychodzi radzenie sobie z innymi problemami.

Zacznij swoje życie od początku nikomu nie musisz spowiadać się od razu ze swojej przeszłości i problemów. Znajdź sobie miejsce w którym poczujesz się dobrze a później zacznij porządkować inne problemy.
8tulipan
Gosc

Re: Problemy

Postprzez JakWiatr » 5 paź 2011, o 22:20

Nareszcie ktoś odpowiedział.
Dobrze czuję się.. Właściwie to nigdzie.
JakWiatr
Gosc

Reklama

Powrót do Psychologia

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]