Interesuje Cię zachowanie człowieka, jego mowa ciała sposób bycia i czym to jest spowodowane? To dział dla Ciebie. Znajduje się tu również parapsychologia i grafologia oraz inne dziedziny związane z zachowaniem człowieka.
Cześć. Nie macie czasem wrażenia że jesteście zamknięci w swoim ciele? Przez przypadek wszedłem już 3 razy w OOBE przez niektórych tzw. przestrzeń astralna bądź astral. Mój brat też posiada taką umiejętność lecz wchodzi tam znacznie częściej lecz też mimo woli. Polega to na tym że często budzimy się w nocy w tym "wymiarze". Charakterystyczną cechą było to że praktycznie nie mogłem się poruszać a gdy spojrzałem na moje ręce zaczęły się jak by topić, powoli zanikać. Wszystko było widoczne lekko niewyraźnie lecz obudziłem się w takiej samej pozie jak zasnąłem i mój pokój wyglądał tak samo. Jak by tego było mało miałem świadomość. Potrafiłem myśleć gdzie jestem i co ja tu robię. Dopiero gdy już chciałem wyjść z tej przestrzeni pomyślałem sobie "stop!" lub coś w stylu "koniec!" i w tym momencie się obudziłem się w tej samej pozycji z dreszczami. Od pory kiedy wszedłem w ten "wymiar" czuje jak by moje ciało było tylko zamknięciem dla tego co siedzi w środku. Może ktoś z was wie coś więcej na ten temat? Albo też wam się coś takiego zdarza?