PRoblem z dziewczyna

Rozmowy o związkach, czyli o nas, zauroczenie, miłość, małżeństwo, rozstania, smutki ...

Postprzez jankeSS82 » 11 lis 2009, o 01:52

Mam maly problem z mojo niedoszla dziewczyna, chodzi o to ze miedzy nami wszystko bylo jak najbardziej wpozo gadalismy spotykalsimy sie odprowadzalem ja ze szkoly nadmienie ze mam 16 lat, spacerowalismy itp, trwalo to jakies 1,5 miesiaca i poprosilem ja o chodzenie ona sie zgodzila, niestety w niedziele poprosila mnie dos powaznie ze musi zemna pogadac, a wiec poszedlem i rozmawialsmy, ona powiedziala ze nie jest gotowa na zwiazek, ale powiedziala tez ze miala inne zamiary co do mnie ale to sie potoczylo zbyt szybko i troche ja ja sparzylo, to sa jej slowa, jednak dalej mozemy ze soba normalnie gadac na gg, ona nie unika rozmowy ani nic z tych rzeczy ale mowi ze nie wie co bedzie myslala za np. miesiac, pozniej mowi zebym nie robil sobie nadzieji bo nie wie co z tego wyjdzie, dodam ze chodzilismy ze soba az 1,5tyg, troche to smieszne ale mi nie jest do smiechu nie wime co mam zrobic aby ona przestala na to patrzec przez pryzmat tego co sie stalo, i prosze nie piszcie tu zebym znalaz sobie inna bo na niej mi zalezy, szczegolnie prosze tu o wypowiedz panie ktore zapewno beda mogly powiedziec wiecej na tan temt, jednak opinia panow tez jest milo wiadziana. Teraz normalenie ze soba rozmawiamy ale ona nie chce ni wiecej nie wiem czy narazie czy wogole, wiec prosze o pomoc :beg:
jankeSS82
Gosc

Reklama

Re: PRoblem z dziewczyna

Postprzez maksik » 16 lis 2009, o 20:17

Staraj się o nią zasypuj kwiatami, prezencikami, kobiety to lubią. Możesz także skorzystać z pomocy fmlodzieżowe.pl Tam są zarejestrowane fajne dziewczyny, które podsuną Ci dobre pomysły jak ją zdobyć. Pozdrawiam
maksik
Gosc

Reklama

Powrót do Relacje damsko-męskie

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Brak zidentyfikowanych użytkowników