Najlepsze forum młodzieżowe w sieci!
lucjuk napisał(a):Wiesz - komentarzami na onecie i innych portalach przestałem się przejmować mniej więcej po miesiącu czytania, kiedu definitywnie uznałem, że nie ma to sensu. Teraz robię to tylko, żeby się pośmiać.
Teraz mam super księdza - nie ma łatwo - jeden na parafie, sam odprawia 3 msze w niedziele, zorganizował dzieciaki w schole i w ministrantów, organizuje im wyjazd w ferie i w wakacje za grosze szukając sponsorów, widzę jak jest zaangażowany w to co robi. I nie piszę tego, żeby wybielać księży, tylko, żeby pokazać, że są różni, jak wszyscy.
Przestaniesz chodzić do lekarzy bo jeden chciał od Ciebie łapówkę? - wątpię, będziesz wymagał pomocy to i tak polecisz, mimo, że się zraziłeś do jednego.
stalker napisał(a):Ja to akurat chodze do takich co biora lapowy,bo inaczej to nawet gadac nie chca.A ktory dzis nie bierze?

to moje opowiadanie, może miałbyś ochotę przeczytać
)
bloomy napisał(a):ile razy były akcje typu że księzą uważają że sie nie dadzą pokusie, że Bóg z nimi itd. a potem z swoimi dzieciakami do kosciołą chodzą xD . u mnie to taka orgia była, że ksiądz się całował z laską na balkonie w kościele, wywalili go. xD
to moje opowiadanie, może miałbyś ochotę przeczytać
)Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]