Ruszajmy w PolskÄ™

Luźne tematy, nie pasujące do innych forumowych działów.

Postprzez zwiad wakacyjny » 6 lip 2011, o 00:25

Odkryjcie, czy Polską można się jarać, a przy okazji wygrywajcie mega fantastyczne nagrody. Wystarczy, że zameldujecie się w miejscach oznaczonych przez zwiadowców kraju, aby móc zbierać punkty. Co tydzień do wygrania smartfony i wyjazdy do spa. A na koniec wakacji czeka wspaniały skuter i ipady. Zresztą sprawdźcie sami na http://czyjaraszsiepolska.otowakacje.pl/?utm_source=
zwiad wakacyjny
Gosc

Reklama

Re: Ruszajmy w PolskÄ™

Postprzez Hexi » 20 lip 2011, o 14:58

Jaram się Polską każdego dnia , gdy muszę wstać wcześnie rano i iśc do pracy jadąc brudnym autobusem i zapierdzielając 8h za marne pieniądze ^^

Ale zostają weekendy , które spędzam aktywnie wyjeżdżając w góry ! Polskie Góry !
Zakupmnie.pl - Twój Styl kreowany przez Twoją fantazję!
Polecam Adrianna :)
Hexi
Gosc

Postprzez liveyourlife » 21 lip 2011, o 00:52

Hexi ostre słowa, ale prawdziwe!
Ready 2 go if You say so!:)
liveyourlife
vc Prezes

Postprzez lolek » 24 lip 2011, o 18:41

Uwielbiam podróżować po Polsce koleją. Uważam to za niezwykłą przygodę. Morze, góry gdzie tylko mam ochotę.
lolek
Gosc

Postprzez czekoladka » 26 lip 2011, o 19:23

Warto zwiedzać Polskę bo ma wiele ciekawych, a mało popularnych i zatłoczonych miejsc, a kolej jest chyba najlepszym środkiem transportu do tego
czekoladka
Gosc

Postprzez leaf_woman » 16 sie 2011, o 16:55

Serio? Uważacie, że nasza kolejn jest najlepszym środkiem transportu dla podróżnika? Wiecie co ja to podziękuję, bo jak mam jechać 14 godzin z Warszawy do Kołobrzegu ???? To już wolę pieszo albo rowerem.
Jeśli lubisz aktywny wypoczynek to zajrzyj sobie czasem TU, mają fajne pomysły na weekend. A jakie są wasze ulubione miejsca w Polsce? Tylko nie piszcie, że najpiękniejsze jest zatłoczone Zakopane. :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
leaf_woman
vc Prezes

Postprzez zwiad wakacyjny » 17 sie 2011, o 18:57

A spróbowaliście już swoich sił w konkursie Czy jarasz się Polską? Co tydzień ludzie wygrywają super nagrody, więc jeśli kochacie podróżować po naszym pięknym kraju, to szkoda by było nie dać sobie szansy na wygraną. A na koniec wakacji będą też wypasione nagrody specjalne.
zwiad wakacyjny
Gosc

Postprzez dorota_czarna » 3 lut 2012, o 02:09

jeśli ktoś planuje wakacje w Polsce to Unity Travel, jako chyba jeden z niewielu pośredników, na swojej stronie ma tez oferty hoteli w Polsce, przejazdy krajowe, kolonie i obozy w kraju, więc można coś wybrać: http://unitytravel.pl/
dorota_czarna
Prezes

Postprzez Baduk » 3 lut 2012, o 19:27

Uwielbiam polskie plaże, tylko szkoda, że z pogodą różnie bywa :/
Baduk
Gosc

Postprzez termos » 7 lut 2012, o 12:53

Ja w sumie mieszkam na obczyźnie i myśl o mieszkaniu w Polsce być może nigdy ni epostała w mojej głowie, ale co raz to uświadamiam sobie, że za czymś innym tęsknię. Polskie morze, góry jak najbardziej, majonez... Czasem trzeba od czegoś odpocząć, żeby to na nowo docenić.
termos
Gosc

Reklama

Następna strona

Powrót do Hyde Park

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]